Magazin
Početna strana > Magazin > Mobilni telefoni > HTC mobilni telefon ONE M8

HTC mobilni telefon ONE M8


POTPUNA KONTROLA TELEVIZORA
Integracija televizora i telefona vam je na dohvat ruke


Vodič za programe sa slikama: brzo pronađite emisije. Inteligentni daljinski upravljač: preporučuje nove emisije koje mogu da vam se svide na osnovu prethodnih navika gledanja. HTC Sense TV™ Sports: informacije o kanalu na kom se daje utakmica, prikazivanje rezultata i statistike, kao i još mnogo toga. Društveni fidovi: objave u realnom vremenu o emisiji koju gledate.


ZAMENITE DALJINSKI UPRAVLJAČ
HTC Sense TV™: Bolje pregledanje TV kanala


Nađite u gomili sadržaja ono što vama treba uz Sense TV. Koristite telefon kao inteligentni daljinski upravljač i pronađite emisije na osnovu prethodnih navika gledanja, otkrijte šta se trenutno daje pomoću vodiča sa slikama i pregledajte Facebook i Twitter fidove u realnom vremenu o emisiji koju gledate. Uživajte u integraciji zabavnog sadržaja preko uređaja koji je uvek uz vas.

DIZAJNIRAN OD BRUŠENOG METALA
Okvir monoblok kućišta oblikovan tako da odgovara obliku vaše šake. Dizajniran tako da pleni pažnju.

INOVATIVNI RUČNI UREĐAJ
HTC dizajneri govore o postupku izrade najboljeg telefona na svetu.

IMPRESIVNA IZRADA
Zasnovan na potpuno novom konceptu, HTC One (M8) se odlikuje upečatljivim dizajnom izrađenim od brušenog metala. Zbijene interne komponente omogućavaju tanku konstrukciju debljine svega 9,35 mm (0,37”) i zaobljen, ergonomski oblik koji se, sa prirodnom lakoćom, prilagođava obliku šake.

JAČINA ZVUKA DVA ZVUČNIKA
Dva prednja zvučnika sa ugrađenim pojačalima i softverom za ujednačavanje pružaju snažan zvuk.

ZADIVLJUJUĆI EKRAN
Ekran otporan na grebanje izrađen u saradnji sa kompanijom Corning® Gorilla® Glass 3 se automatski prilagođava ambijentalnom osvetljenju, u zatvorenom prostoru i na otvorenom, a intuitivni korisnički interfejs upotpunjava inteligentan dizajn novog uređaja HTC One najsavremenijim funkcijama jednostavnim za korišćenje. Promenite stil uz HTC dizajn koji ne poznaje kompromise.
vrh strane