Magazin
Početna strana > Magazin > Mobilni telefoni > HTC mobilni telefon Desire Eye

HTC mobilni telefon Desire Eye


Snimite očaravajuće fotografije sa obe strane: dve kamere – zadnja kamera od 13 MP i prednja kamera od 13 MP – sa ugrađenim alatkama za selfije i trenutnim unosom izmena. Dupli prednji stereo zvučnici i 3 mikrofona omogućavaju neverovatan audio i jasne razgovore. Sve to uokvireno svetlucavim dizajnom u dve nijanse. Upoznajte HTC Desire Eye: razlika koju vidite. Doživljaj koji osetite.


PONOVO KREIRAJTE FOTOGRAFIJE
Vaše fotografije i video zapisi će izgledati bolje nego ikada ranije sa telefonom HTC Desire Eye. Dve kamere – prednja i zadnja – od 13 MP pružaju vam slike visokog kvaliteta sa obe strane. Svaka pojedinačna kamera ima namenski LED blic za poboljšano usavršavanje slike i BSI senzore za odlične snimke pri slabom osvetljenju.


PONOVO KREIRAJTE SELFIJE
Uz HTC Eye™ iskustvo, HTC Desire Eye karakterišu alatke za uređivanje i poboljšani grupni pozivi. Snimite selfi glasovnom komandom ili jednostavnim osmehom. Urežite svoju sliku u pozadinu i uredite je onako kako želite. Dodajte efekte ulepšavanja putem tražila dok pozirate. Širokougaona prednja kamera ima funkciju automatskog fokusiranja za izvanredne autoportrete. Od efekata za selfi fotografije pa do funkcije praćenja lica tokom grupnih poziva, vaše slike i video zapisi će izgledati bolje nego ikada ranije.


PONOVO KREIRAJTE AUDIO
Zvuk inovacije: HTC BoomSound™ dupli prednji stereo zvučnici emituju zvuk usmeren na vas, a ne dalje od vas, pružajući neprikosnoveni zvuk pametnog telefona. Sadrži ugrađena pojačala i softver za automatsko ujednačavanje niskih i visokih tonova u cilju postizanja autentičnog, raskošnog i iznenađujuće snažnog izlaza. HTC Desire Eye takođe ima 3 mikrofona za neprevaziđeni kvalitet poziva. Tokom razgovora, osećaćete se kao da sedite u istoj prostoriji.


PONOVO KREIRAJTE IZGLEDE
Inovacija ima novi izgled: ergonomski oblik u dve nijanse, koji je prilagođen držanju, pleniće pažnju i s lakoćom će odgovarati obliku vaše šake. Motion Launch™ kontrole gestovima omogućavaju jednostavno korišćenje jednom rukom.
vrh strane