THM Blog
HTC Connect - 1 prevlačenje, 3 prsta


Predstavljamo HTC Connect™: multimedijalni softver koji vam omogućava da emitujete željene muzičke i video zapise direktno sa HTC pametnog telefona.

REPRODUKCIJA - Reprodukujte muzički ili video sadržaj koji želite da emitujete.
PREVLAČENJE - Prevucite nagore pomoću tri prsta počev od dna ekrana.
EMITOVANJE - Izaberite uređaj koji želite da kontrolišete i emitujte željeni sadržaj. Ne može biti jednostavnije.


BEŽIČNI KUĆNI STEREO UREĐAJ
Emitovanje muzičkog sadržaja

HTC Connect omogućava savršenu integraciju Yamaha A/V risivera – jednostavno prevlačenjem nagore pomoću tri prsta preko HTC telefona možete da reprodukujete muzički sadržaj na sistemu kućne zabave. Uživajte u kontroli pomoću uređaja koji je uvek tu za vas.

EKRAN PAMETNOG TELEFONA NA VELIKI EKRAN
Jednim prevlačenjem možete da projektujete sadržaj sa ekrana telefona na TV.
Kompatibilni adapteri ekrana, kao što je Push2TV kompanije NETGEAR, u kombinaciji sa funkcijom HTC Connect omogućavaju prezentaciju fotografija ili reprodukciju video zapisa putem televizora.

KONTROLA OSVETLJENJA & EMITOVANJE PREKO ZVUČNIKA
Prigušite svetlo i bežično emitujte muzički sadržaj sa telefona uz AwoX StriimLIGHT. Uživajte u jednostavnoj kontroli ove povezane sijalice sa dve namene sa ugrađenim zvučnikom preko Bluetooth-a ili WiFi mreže sa HTC telefonom.


BEŽIČNI ZVUČNIK
Emitujte muziku bežično i sa stilom uz Libratone. Elegantni nezavisni, stojeći Zipp zvučnik i Loop zvučnik koji se montira na zid emituju muziku direktno sa HTC telefona. Zamenljive navlake su dostupne u raznim bojama kako bi se uklopile u vaš stil.

SVET BEŽIČNOG POVEZIVANJA HTC CONNECT
Potpuna kućna zabava je moguća jednim prevlačenjem. HTC Connect proizvodi u potpunosti kompatibilni sa Pioneer proizvodima obuhvataju liniju audio-video prijemnika i bežičnih zvučnika. Kontrolišite nagrađivanu kućnu elektroniku pomoću nagrađivanog pametnog telefona.