Magazin
Početna strana > Magazin > Robne marke > HOOVER

HOOVER

Hoover je, uprkos napunjenih više od 100 godina, sačuvao mladost. Tokom veka došlo je do mnogobrojnih promena; današnji način života se veoma razlikuje od načina života iz vremena kada su razvili prvi štapni (Upright) usisivač za prašinu... Tom prvom štapnom usisivaču iz 1908 sledile su generacije i generacije proizvoda, a namena svih inovacija je bila da se zadovolje stalno nove potrebe Ijudi u njihovim domovima i briga o našoj okolini, odnosno planeti.

Upravo zbog toga u Hoover-u su stvorili generaciju budućnosti "Generation Future" i već danas stvaraju ono što će poštovanim kupcima sutra trebati i biti sasvim uobičajeno.
Uvek usmereni u budućnost, kod razvoja aparata za čišćenje i ostalih aparata za potrebe svojih brojnih korisnika sa maštovitim proizvodima po pristupačnoj ceni, jednostavnih za upotrebu.
 

 


Hoover s dugom tradicijom i stogodišnjim iskustvom je specijalista za uređaje za održavanje i čišćenje podova sa širokim asortimanom proizvoda. Njihovi usisivači specijalizovani su za čišćenje svih vrsta podnih površina, od mermera do tepiha i osetljivih drvenih podova.
Hoover ima prikladan proizvod koji će udovoljiti svim vašim potrebama pri čišćenju. Vrlo snažni i efikasni cilindrični usisavači mogu biti sa ili bez posude za prašinu.  Štapni usisavači su jednostavni za upotrebu sa dobrom pokretljivošću. "Upright" usisavači za dubinsko čišćenje tepiha.

Uređaji za poliranje podova sačuvaće izvorni sjaj vašeg mermemog ili drvenog poda.  Usisivači za čišćenje na paru koriste snagu pare za dubinsko higijensko čišćenje.  Prenosni baterijski ručni usisavači koriste se za brzo i efikasno svakodnevno čišćenje.  Poluprofesionalni usisavači sa posudom za prašinu obaviće i najzahtevnije vrste čišćenja.
vrh strane