Magazin
Početna strana > Magazin > Mali kućni aparati > Hleb, kada vi to želite – Tefal PF311E Nutribread

Hleb, kada vi to želite – Tefal PF311E Nutribread

Ako volite hleb i često kupujete različite vrste peciva, možda treba da razmislite o kućnoj pekari? Bilo da želite da probate francuski ili ruski hleb, ili da imate problema sa glutenom, Tegal Nutribread sprema sve hlebove sveta.


Uz pekač dobijate knjigu sa detaljnim receptima kako da spremite hleb. Dovoljno je da pratite uputstvo, tj. da u posudu gde se peče hleb stavite sastojke u tačnoj meri i po redosledu koji je napisan u knjizi i da sačekate da se hleb ispeče. Dokle god se držite recepta, hleb će biti izvrstan – ukusan, hrskav, mekan. Da bi odstupili od predefinisane ponude, koja je stvarno velika, potrebno vam je iskustvo. Posle više eksperimentisanja znaćete kako se koje brašno ponaša i šta vam je činiti da bi hleb bio jedna celina i ukusan kao što ste vi hteli i zamislili.

Na kraju, kada izvadite hleb iz pekača, posuda se veoma lako pere – nema lepljivih delova koji ostaju po zidovima i zahtevaju dodatnu energiju za čišćenje. Zamerka ostaje zbog mešalice, jer je ona uvek ostajala u hlebu – morate je iščupati. Opcija da mešalicu nauljimo pre upotrebe i da sačekamo da se hleb ohladi, ne bi li mešalicu lakše uklonili zahteva mnogo vremena, a mi smo bili nestrpljivi.
Više informacija na Tech LifeStyle.

 
vrh strane