GORENJE ŠPORETI ZA SVA VREMENA

Više od 60 godina tradicije


Indukcijske ploče

Indukcijske ploče zagrevaju hranu duplo brže od plinskih ploča, što ih čini mnogo ekonomičnijim i bezbednijim. Indukcijska ploča zagreva samo dno posude dok površina ploče ostaje hladna, pa je slobodno možete dodirivati. Temperatura se prilagođava odmah, jednostavnim dodirom, što ograničava opasnost od kipljenja. Uz takvu ploču, topljena čokolada, fi ni sosevi i druge poslastice postaju jednostavan zadatak.


Kuvanje sa strašću

Kuhinja, sveto mesto ljubavi i životne strasti, predstavlja mesto gde nastaju slasni, jedinstveni ukusi naših života. Aromatični mirisi začina zovu nas da ponovo proživimo kulinarske priče iz prošlosti i da ispričamo nove. Dobra kuhinja je recept za sladak život, pun strasti. Gorenje aparati iz Classico kolekcije su otelotvorenje takvog života.
 

HomeMade oblik

Iskoristite prednosti pečenja na drva Karakterističan, zaobljeni oblik Gorenje rerni i dalje je jedna od najvećih prednosti naših rerni. Konstruisan prema obliku tradicionalnih peći na drva, omogućava toplom vazduhu da se slobodno kreće. Vruć vazduh slobodno kruži i ravnomerno se raspoređuje, tako da sasvim obavija hranu koju pripremate. Hrana je podjednako zagrejana sa svih strana, pa je uvek savršeno pečena, hrskava spolja, a sočna iznutra.
 

Grejači različitih veličina

Grejači za svaku posudu
Grejači sa duplim proširivim površinama i grejači ovalnog oblika omogućavaju da se ploča prilagodi posuđu bilo koje veličine. Ovalni grejač je posebno pogodan za pripremu većih komada mesa ili ribe.
 

SilverMatte

Veoma otporan a ultra gladak
Kvalitet i vrsta emajla su veoma važni za čišćenje rerne. SilverMatte je visokootporan materijal, koji podnosi ekstremne temperature. Budući da materijal nema mikropore, rernu i plehove čini potpuno otpornim na najviše temperature.
Trostruki sloj emajla u unutrašnjosti rerne pruža odličnu refleksiju toplote i dodatnu izolaciju.


AquaClean

Jednostavno svakodnevno čišćenje
Zahvaljujući sasvim novom Silver Matte emajlu u svim linijama Gorenje rerni, funkcija AquaClean je znatno unapređena. AquaClean nudi veliku pomoć u čišćenju unutrašnjosti rerne. Sve što je potrebno jeste da sipate pola litra vode u pleh i uključite AquaClean funkciju. Za samo 30 minuta, rezultat postaje vidljiv na čitavoj površini i plehovima. Mrlje i masnoće se razgrađuju i mogu se obrisati lakše nego ikada ranije.


BigSpace

Više prostora za veću slobodu prilikom kuvanja Zapremina od čak 67 litara svrstava Gorenje rerne među najveće na tržištu! U rerni takve zapremine možete bez problema pripremiti i ćurku od 7 kilograma. Uprkos izuzetnoj veličini, rerna se, zbog svog funkcionalnog dizajna, svrstava u energetski razred A i zato spada među najštedljivije na tržištu. Za još više ukusno spremljenih jela i za još veća porodična i prijateljska druženja u vašem domu!
 

Multi-level baking

Gorenje šporeti sa multifunkcijskim rernama omogućavaju pripremu hrane do tri nivoa istovremeno. Efikasna cirkulacija vazduha pomaže da se hrana podjednako ispeče na svakom nivou, štedeći vreme i energiju.

 

KVALITET I TRADICIJA

Gorenje proizvodi aparate za domaćinstvo visokog kvaliteta više od 60 godina.
Posvećeni smo razvoju sopstvenih tehnologija i kontinuiranom unapređavanju svojih proizvodnih procesa. Ponosni smo na svaki naš proizvod i svesni činjenice da je proizveden i testiran da zadovolji stroge Evropske standarde zaštite životne sredine. Oslanjajući se na slovenačku tradiciju i evropske vrednosti, Gorenje je među vodećim proizvođačima kućnih aparata u Evropi.
Rešetka od livenog gvožđa je izuzetno izdržljiva i otporna na visoke temperature - poboljšava stabilnost i izgled ploče.

 

KULINARSTVO U PUNOM SJAJU

Najbolja hrana je sveža, zdrava i spremljena na tradicionalan način. Ako se slažete, onda je Gorenje šporet idealan pomoćnik u kuhinji za Vas. Samostalni aparati kombinuju modernu tehnologiju koja perfektno kontroliše sve procese na ploči i rernu koja nudi sve prednosti pečenja u tradicionalnim pećima na drva. Naši aparati predstavljaju korisne pomoćnike sa posebnim talentom koji će se lako prilagoditi svakoj kuhinji. Oni su savršeni za one koji žele da naglase prijatnu toplinu svoga doma.
 

PLINSKE PLOČE

Inovativno dizajnirani gorionici za plin na Gorenje pločama optimizuju plamen kako bi se omogućilo brže kuvanje i maksimalna efikasnost. Mešavina plina i vazduha je optimalnija nego kod konvencionalnih gorionika, protok plina i kontrola plamena su značajno unapređeni.
 

Gorenje servis

Sa tradicijom dužom od 60 godina, aparati Gorenja su od strane korisnika prepoznati kao kvalitetni i veoma pouzdani. Izuzetnom poverenju u naše aparate doprinela je efikasna postprodajna usluga Gorenje Servisa jer naša briga o korisnicima aparata ne završava samim činom kupovine. Ljubazni operateri kontaktnog centara Gorenje Servisa dostupani su korisnicima za sve informacije i reklamacije, za šta su obezbeđeni posebni telefonski brojevi gde se cena poziva sa fi ksne ili mobilne mreže tarifi ra po ceni lokalnog ili poziva ka fi ksnoj broju.
Od trenutka kada preumete aparat, na usluzi su vam stručni Gorenje serviseri širom Srbije, koji će u slučaju potrebe rešiti vaš problem u najbržem mogućem roku. Gorenje serviseri održavaju aparate unutar fabričkog kvaliteta, ugrađuju isključivo orginalne rezervne delove, pružaju informacije i savete kranjem korisniku.
U skladu sa poslovnom praksom kompanije Gorenje, aparati čiji se funkcionalni kvarovi ne mogu sanirati, a još uvek su u garantnom roku, zamenjuju se novim aparatima bez bilo kakve nadoknade korisnika. Gorenje servis proverava svaki prijavljeni kvar u najkraćem mogućem roku i efikasno ga otklanja.
Podsećamo da je kompanija Gorenje, sigurna u kvalitet i pouzdanost svojih aparata, prva na tržištu Srbije još 2005. uvela petogodišnju garanciju.

Gorenje servisni centar

0700 100 700 sa fiksne mreže po ceni lokalnog poziva
*0700 sa mobilne mreže po ceni poziva ka fiksnom broju

Sa svojom produženom garancijom Gorenje se obavezuje, da ce na poziv kupca besplatno otkloniti sve funkcionalne kvarove na proizvodu do kojih je došlo u propisanom garantnom roku tokom korišcenja aparata.


Pogledajte sve Gorenje šporete.