Gigaset C 620 -  Inteligentni porodični telefon
 
  • Tasteri za direktan pristup pozivanju funkcija za upravljanje zaštitom: utišavanje zvona posle podešenog vremena, zaštita od anonimnih poziva (blokiranje ili utišavanje) i liste nepoželjnih
  • Taster za direktan pristup bebifonu uz opciju odgovora
  • Dugo vreme za razgovor/mirovanje i do 26/530 sati


Pojednostavite vaše uobičajene postupke u vašem domaćinstvu pomoću funkcija inteligentnog porodičnog telefona

Gigaset C620 bežični telefon opremljen je da pojednostavi vaše uobičajne postupke u domaćinstvu. Sa korisnim funkcijama za direktan pristup i integrisanim bebifonom on je praktično i jednostavno rešenje za vaše svakodnevne potrebe za telefoniranje.
Imenik sa do 250 unosa, svaki sa 3 broja, adresom e-pošte i datumima za podsetnik
Sjajni HSP™ kvalitet zvuka, čak i prilikom razgovora bez slušalice
Osvetljeni taster za lak pristup SMS ili glasovnim porukama na automatskoj sekretarici
Lak za nadogradnju na do 6 slušalica
Prikaz čuvara ekrana sa digitalnim i analognim satom ili projekcijom slajdova slika u boji
Poseduje podršku za L410 prenosni telefonski zvučnik


Upravljanje zaštitom poziva pojednostavljuje porodični život

Izbegnite neželjena ometanja jednostavno i lako, pomoću funkcije za upravljanje zaštitom poziva kao što je utišavanje zvona posle podešenog vremena. Ovo vam pruža mogućnost da podesite vaš telefon na nečujno dok vaša beba drema popodne ili uveče kad su deca u krevetu. U vremenskom periodu koji odaberete na satu dolazni pozivi biće prikazani na ekranu dok će zvono biti isključeno. Zaštita od anonimnih poziva, u stvari, znači da možete zadržati ili isključiti zvono za pozive sa određenih brojeva ili ih potpuno blokirati izborom funkcije lista nepoželjnih. Do 15 brojeva može biti stavljeno na listu nepoželjnih.


Potpuna funkcionalnost bebifona

Lako je proveravati svoju decu i osigurati da su dobro bez potrebe da kupujete drugi uređaj. Jednostavno odaberite funkciju bebifon iz menija, postavite nivo osetljivosti i unesite spoljni ili unutrašnji alarm za poziv kada se vaša beba probudi. Kako vaša deca budu rasla, funkcija za odgovoranje takođe će postati korisna, pružajući vam mogućnost da pričate sa svojom decom iz druge sobe ili sa udaljenog mesta.


Nastavite sa razgovorima

Gigaset C620 vam omogućava skoro beskrajne razgovore u udobnosti vaše omiljene fotelje, uz vreme razgovora i do 26 sati. Takođe će puno proći pre potrebe za punjenjem zahvaljujući trajanju od 530 sati u režimu mirovanja. Kada se iz nekog razloga ne javite na poziv, indikacioni taster sa svetlećom porukom na čekanju omogućava vam lak pristup i pozivanje propuštenih poziva. Možete takođe programirati bilo koji taster na slušalici za brzo pozivanje sačuvanog broja u imeniku koji pruža do 250 unosa, svaki sa tri broja, adresom e-pošte i datumima za podsetnik.Elegantan i lak način za upotrebu, čak i bez slušalice

Jednostavna navigacija i veliki 1.8” TFT ekran u boji napravljen je za lako čitanje, uz mnogo korisnih funkcija. Za maksimalnu fleksibilnost pri obavljanju više zadataka, uparite Gigaset C620 bežični telefon sa Gigaset L410 prenosnim telefonskim zvučnikom. Podešavanje je veoma jednostavno i dva uređaja rade zajedno da bi vam omogućili da nastavite sa pričom dok se krećete kroz kuću. Ovaj zabavni i funkcionalni Pametni dodatak jednostavno se zakači na vaš okovratnik i spremni ste.


Pouzdani zvuk kvaliteta

Volite da čujete taj glas? Pa, sada ga možete čuti jasno i glasno, bez statike ili šuma. Gigaset C620 obezbeđuje razgovor u sjajnom HSP™ kvalitetu zvuka. Uživajte uz HSP™ čak i kada pritisnete taster „bez slušalica“, koji vam omogućuje da pričate bez držanja telefona.


Ali, uvek ima još!

Verovatno imate pametnije stvari da radite umesto da jurite za vašim telefonom. Zbog toga Gigaset C620 može biti uparen sa dodatnom slušalicom, kao što je Gigaset C620H, koju možete postaviti na drugo zgodno mesto u vašoj kući. Jednostavno registrujte Gigaset C620H na vašu već postojeću bazu i uživajte u posedovanju druge slušalice uvek kada vam zatreba. U stvari, Gigaset C620 ima podršku za ukupno šest slušalica.