Fuzija brzine i preciznosti

Najbrži gejming miš na svetu - G402 Hyperion Fury. Ovaj miš ima Fusion Engine, prvi te vrste, zbog kog mu niko ne može parirati po brzini i preciznosti.

Hyperion Fury dolazi s novom ekskluzivnom senzorskom tehnologijom Fusion Engine s kojom može ostvariti pouzdano praćenje od 500 inča u sekundi (IPS) (12m/s) zahvaljujući 32-bitnom ARM procesoru, i već poznatom Logitechovom Delta Zero tehnologijom kojom se postiže izvanredna preciznost.

Dizajniran je da bude izuzetno lagan, a u kombinaciji s preciznošću i novim mogućnostima koje pruža Fusion Engine, omogućava neverovatnu brzinu, ludo prebacivanje i dominaciju u igrama, čime je još jednom potvrđeno da nauka pobeđuje.

Fusion sistem, koji se nalazi u Hyperion Fury mišu, delo je Logitechovih inženjera i rešava učestale probleme s kojima se susreću FPS igrači: najčešće miševi ne mogu da prate brze pokrete igrača. Kombinujući optičku tehnologiju s meračem brzine i žiroskopom, Fusion sistem će igračima pružiti do sada nedostižnu brzinu praćenja.

Spomenuta Logitech-ova ekskluzivna Delta Zero tehnologija osigurava vrhunsku preciznost. Igrač može u trenu pristupiti nekoj od četiri DPI postavke tako da se u igri vrlo lako može prebaciti sa detaljnog snajperskog nišanjenja na high-speed poteze, i to sve s maksimalnom preciznošću. Korišćenjem Logitech Gaming softvera možete dodati i petu DPI postavku i prilagoditi iskustvo igranja vašim željama.

Hyperion Fury ima osam programabilnih tastera koji se mogu podesiti kako želite – nezavisno od toga da li želite složene makro naredbe ili pojedinačne tastere – a sa odgovorom od svega 1 milisekunde, Hyperion Fury garantuje da će sve vaše naredbe biti obavljene u najkraćem mogućem vremenu.

Preuzeto iz novina Informer, rubrika Inovacija