Magazin
Početna strana > Magazin > Robne marke > DORMEO

DORMEO
 
Dormeo je marka koja pruža najbolji kvalitet sna i udobnost u spavaćoj sobi i šire. Znamo da su san i udobnost izuzetno važni te nastojimo da kupcima pružimo samo najbolje. Dormeo proizvodi prate najnovije trendove i brinu o vašoj dobrobiti, a napravljeni su od najmodernijih materijala i pomoću najnovijih tehnologija. Naš trud je godinama potvrđivan nagradama i priznanjima dobijenim u celoj Evropi.


Dormeo priča je počela 2002. jednim dušekom koji je putem teleprodaje ponuđen u Sloveniji. Moderan dušek od Ecocell pene koji se prilagođava obliku tela, za razliku od starih dušeka i dušeka druge vrste, impresionirao je mnoge. Zadovoljstvo onih koji su isprobali novi dušek ohrabrilo nas je da ponudimo širi izbor proizvoda za zdrav san i udoban dom.
Danas Dormeo ima puno kategorija proizvoda. Nudimo širok izbor dušeka, zaštitnih navlaka, letvica, jastuka i prekrivača. Nudimo i dečji asortiman, nameštaj i dekorativni program.

Mi u Dormeu brinemo o prirodi i poseban naglasak stavljamo na prirodne, organske proizvode, a smanjujemo korišćenje veštačkih materijala. Proizvodi koje nudimo su napravljeni po visokim standardima i stalno ih poboljšavamo.
 
vrh strane