Magazin
Početna strana > Magazin > Robne marke > DELIMANO

DELIMANO

Delimano® je zaštićen brend preduzeća „Studio Moderna“, vodeće kompanije u oblasti direktnog marketinga, sa predstavništvima u 21 državi na teritoriji centralne i istočne Evrope i sedištem u Sloveniji.

Delimano brend se zasniva na energetski svesnom i eko-orijentisanom pogledu na svet, te u skladu sa tim i nudi opremu za Vašu kuhinju izrađenu od organskih materijala, koji štede energiju i nisu štetni po okolinu i zdravlje ljudi.

Delimano vodi računa o okolini - stoga su svi proizvodi napravljeni od materijala koji su podložni reciklaži. Tajna je u keramičkom premazu - inovativnoj kombinaciji materijala koja dozvoljava optimalno iskorišćenje energije i smanjuje ispuštanje ugljen-dioksida u atmosferu. Keramički premaz CERAMICA® je izrađen u Nemačkoj, od strane renomirane firme WEILBURGER, a posuđe je proizvedeno i dizajnirano u Italiji. Posebno odabrane boje, visokog sjaja, kao i vrhunski kvalitet izrade, garancija su za dugogodišnje zadovoljstvo ovim proizvodima.

 

Delimano sada već u svojoj ponudi sadrži i mnogobrojne električne aparate, ekspres lonce, keramičke noževe, modle za kolače, kao i mnoge druge dodatke za kuhinju vrhunskog kvaliteta.

Delimano proizvodi podstiču svest o zaštiti čovekove okoline kroz najvažnije sfere našeg života: naše domove i hranu koju jedemo.
vrh strane