Magazin
Početna strana > Magazin > Tehnološka revolucija > Da li da stavim selfi na to

Da li da stavim selfi na to


Svet je poludeo za selfijima. Četiri nova telefona, a ni tu nije kraj, najavilo je od ove jeseni širokougaone, prednje kamere, specijalizovane aplikacije i dodatnu opremu za pravljenje ovih samoslikanih fotografija. Hoćete da ih stavite negde, a možete ih staviti manje-više bilo gde. Ali da li bi trebalo?

MARK MEKKENZI


Misliš na Internet? Ako moraš. Šta misliš da ćeš ostvariti time? Verovatno tvoja najboljai opcija. Praviš doručak. Da li si sam? Personalizujem svoje stvari. Samo se zabavljam. Zašto? Šta to radiš? Napravite selfi tost sa Vermont Novelty Toaster Corporation; uništiti dokaze. Samo na Instagram stavljam slike hrane svakog dana. Ja sam posebna pahulja. Ja sam poznata osoba. Preuređujem stan.

Da li živite sami? Molim te, nemoj. Koliko poznata? Praviš društvo samom sebi uz selfije. Gde će završiti selfi? Twitter poznat. Wikipedia poznat. Ti nisi poznat. Da li si ti... Družim se sa prijateljima. Na magnetu za frižider. Na pločicama u kupatilu. Na čemu? Sito štampa. Pošalji ovo svojim roditeljima. Au, to je jezivo. Na ironičnoj majci. Na paru cipela. Pravim žurku. Nosim cilindar i monokl. Neka bude dobar. Srećom po vas, Adidas ima aplikaciju za to -miZX flux. Probajte Coastergram za podmetače, Samo ne budite uvređeni kada ljudi stavili šoljice na vaše lice. Naravno, taj selfi ide na Moj Monopol specijalnu tablu.


Preuzeto iz časopisa Popular Science Srbija popsci.rs
vrh strane