Magazin
Početna strana > Magazin > Robne marke > D-LINK

D-LINK

Kompanija D-Link na svetskom tržištu posluje pod sloganom „Building Networks for People“ već više od dve decenije. Tokom tog vremena razvila se u međunarodnog diva na području mrežnih tehnologija, svetski priznatog i poznatog po svojoj inovativnosti te konstantnom razvoju i unapređenju kvalitetnih i cenovno pristupačnih rešenja za potrebe umrežavanja kućnih i poslovnih korisnika.
 
Upravo zahvaljujući kvalitetu i konstantnom radu na inovativnim rešenjima tokom godina, D-Link je postao sinonim za uspešno opravdano poverenje svojih korisnika, pružajući im upravo ono što optimalno zadovoljava njihove potrebe.

Jednostavnost!
Pouzdanost!
Sigurnost!

 
Uz D-Link vaše će potrebe biti u potpunosti zadovoljene jer njihovi uređaji omogućavaju upravo ono što tražite: kompletno rešenje kreirano prema individualnim potrebama!   

Uz sve što vam D-Link pruža (od uređaja do podrške korisnicima) i vi imate mogućnost da najnovijim dostignućima vrhunske tehnologije lako i jednostavno kreirate vlastiti Digitalni dom. 

 
Mreža skrojena baš po vašoj meri.
               
Širok i potpun asortiman usluga i uređaja pomaže Vam da pri kreiranju svog vlastitog Digitalnog doma krenete jednostavno od početka.
Na taj način D-Linkovi uređaji za mrežno skladištenje podataka lako i jednostavno uklanjaju potrebu za deljenjem i/ili čuvanjem raznovrsnih sadržaja i dokumenata.
Za organizaciju multimedijalnih sadržaja u vašem domu od sada će biti zaduženi D-Link multimedijalni čitači dok će vam za pristup i rad na internetu - na način na koji vi to želite (sa žicom ili bez nje) - na raspolaganju biti brzi D-Link ruteri  i modemi koji će vašem Digitalnom domu obezbediti najbržu moguću vezu.   

I ne samo to, u D-Linku ćete pronaći partnera i za dodatnu „izgradnju“ svoje mreže tako da možete mirno proširivati istu - sve u skladu sa vašim potrebama.             

D-Link vizija usmerena je na to da vam omogući da jednostavno i lako, kreirate i izgradite svoj Digitalni dom u kojem će potrebe svih članova porodice biti u potpunosti zadovoljene: od igranja igara (za najmlađe), postavljanja ‘zabavnog centra’ ili organizacije kancelarije kod kuće.    

 
Njihovi uređaji će osigurati da vam sve što želite bude blizu, nadohvat ruke, i da uz pomoć tehnologije sve što zamislite i – ostvarite!
Kako bi vam pružili i onaj krajnji osećaj potpune zaštite i sigurnosti, NetDefend Security sistem u potpunosti će osigurati vašu mrežu i podatke tako da vaša privatnost i privatnost vaše porodice ostane uvek zaštićena.
Upravo zbog činjenice da su predani ideji kojom svoje poslovanje zasnivaju na visokim tehnološkim i stručnim standardima, imate mogućnost da započnete s izgradnjom svog Digitalnog doma od početka i/ili da nadogradite opremu koju već posedujete.       

Uvek tu - za vas!   
D-Link je svetska kompanija, ali kada se radi o prvoklasnoj korisničkoj podršci, uverićete se da deluju lokalno.       
Uz tradiciju od 25 godina, njihova predstavništva prisutna su u više od 100 zemalja širom sveta, tako da u svakoj zemlji u kojoj su prisutni D-Link proizvodi uvek možete kontaktirati zvanične predstavnike koji razumeju vaše lokalno tržište i lokalne potrebe.
I zato, da biste uživali u  svim prednostima koje Vam tehnologija danas može pružiti, ovde i sada, u svom vlastitom domu, ne gubite vreme - potražite D-Link.

 

 
vrh strane