Magazin
Početna strana > Magazin > Robne marke > CTC CLATRONIC

CTC CLATRONIC

Program nemačke firme CTC Clatronic obuhvata brendove Clatronic, Bomann, AEG i Profi cook. CTC Clatronic je evropski lider u srednjoj i višoj srednjoj klasi aparata za domaćinstvo,odličan je izbor za kupca zbog idealnog odnosa cene i kvaliteta, kao i širokog asortimana.

 
Aparati su veoma pristupačni što se cene tiče, a opet funkcionalni, atraktivni i vrhunski dizajnirani.
U ovom asortimanu čak i najprobirljiviji kupac može da nađe sve što mu je potrebno, kako veoma pristupačne i atraktivne artikle pa sve do vrhunski dizajniranih aparata izrađenih od INOX-a.

Ponuda obuhvata mnoštvo svima znanih i potrebnih sitnih kućnih aparata, AUDIO, TV, DVD, kao i kompletan program bele tehnike, što omogućava da se za svako tržište nađe odgovarajući izbor iz asortimana koji garantuje uspeh.
CTC Clatronic kućni aparati poseduju sve ateste i prodaju se isključivo sa garancijom, a postoji i ovlašćeni servis za popravke.
Kompanija CTC Clatronic je osnovana 1982.godine i u više od 250 zemalja izvozi svoje brendove,dok u 50 zemalja ima predstavništva. Centrala je u Kempenu,u Nemačkoj.
Clatronic je brend koji je i najviše poznat iz ove grupacije, obuhvata male kućne aparate, aparate za negu i higijenu i potrošacku elektroniku.
Asortiman Clatronic-a obuhvata oko 500 različitih aparata.
Brend Bomann je po programu i asortimanu najsličniji Clatronicu-u - praktično je 95% istih aparata u asortimanu. Bomann obuhvata artikle iz oblasti malih kućnih aparata, aparata za negu i higijenu i aparata iz oblasti bele tehnike. Asortiman Bomann-a obuhvata oko 400 različitih uređaja.

AEG brend je ono što je ponos CTC Clatronic grupacije, sa dugom tradicijom, koji karakterišu provereni kvalitet artikala, preciznost i besprekorna krajnja izrada. Savršen u formi i u funkcionalnosti, AEG je najpre poznat po aparatima u oblasti kućne tehnike, aparata za negu i higijenu i medicinskih uređaja za dijagnostiku. Od osnivanja 1887., AEG je bio pionir u naprednom električnom inženjerstvu i postao je sinonim za nemačku tehnologiju, dizajn i preciznost.
Profi cook brend je u okviru CTC Clatronic grupacije prisutan od 2011. godine. Ovi aparati predstavljaju broj 1 ako su nam vodilje za poređenje funkcionalnost aparata, izdržljivost i vrhunski dizajn. Aparati su izrađeni od nerđajućeg čelika, inovativnog su dizajna i sveukupnim karakteristikama vam obezbeđuju dugo i sigurno korišćenje.


Ono sto su nepobitne činjenice o CTC Clatronic grupaciji su:
  • Lider u Evropi u oblasti aparata za domaćinstvo
  • Stabilan lager robe - artikli su dostupni u kontinuitetu tokom cele godine
  • U okviru asortimana je prisutno preko 1000 različitih aparata
  • CTC Clatronic grupacija ima godišnje prodatih preko 30 miliona aparata
  • Na različitim sajmovima Ctc Clatronic grupacija zauzima uvek vodeće i vidljivo mesto (IFA ,Berlin),a aparati iz ove grupacije su uvek rangirani među prvih 10 mesta što se kvaliteta tiče i inovativnog dizajna.
vrh strane