Čista petica - Galaxy S5


Peta generacija Galaxy S uređaja redefiniše način na koji tehnologija unapređuje život. Novi Galaxy S5 nudi korisnicima prefinjeno iskustvo inoviranjem osnovnih funkcija za svakodnevnu upotrebu.

Ovekovečiti i sačuvati značajne uspomene jedna su od najvažnijih funkcija smart telefona današnjice. Novi Galaxy S5 nudi superiorne funkcije kamere, sa 16 megapiksela, poboljšanim menijem i korisničkim interfejsom što korisnicima dopušta da bez imalo napora prave, uređuju i razmenjuju fotografije. Sa najbržim autofokusom na svetu, brzine do 0.3 sekunde i naprednim HDR (visoki dinamički opseg), dopušta reprodukciju prirodnog svetla i boje sa upečatljivim intenzitetom i to u svim okolnostima. Takođe, nova funkcija selektivnog fokusa dopušta korisnicima da se fokusiraju na poseban deo objekta koji slikaju, a da istovremeno zamagle pozadinu. Sa tom mogućnošću korisnicima više nije potreban poseban objektiv kako bi stvorili efekat plitke dubina polja.

Galaxy S5 nudi najnaprednije LTE iskustvo i Wi-Fi performanse koje danas postoje i pobrinuće se za munjeviti prenos podataka i prikazivanje multimedijalnih sadržaja. Za korisnike koji traže još brže konekcije Galaxy S5 sada ima i opciju Download Booster, inovativnu Wi-Fi tehnologiju koja povećava brzinu prenosa podataka istovremenim spajanjem Wi-Fi i LTE konekcije.

Galaxy S5 je otporan na prašinu i vodu. Korisnicima nudi i skener prsta, sa funkcijom bezbednog biometrijskog zaključavanja ekrana, kao i besprekorno i sigurno iskustvo mobilnog plaćanja. Način rada Ultra za uštedu energije pretvara displej u crno-beli i isključuje sve nepotrebne funkcije kako bi se potrošnja baterije svela na minimum.


Preuzeto iz novina Informer, rubrika Inovacija