Magazin
Početna strana Magazin Kamere i foto oprema Svako može da bude profesionalac uz Canon EOS 1100D

Svako može da bude profesionalac uz Canon EOS 1100D

Fotoaparat Canon EOS 1100D idealan je uređaj za veoma ambiciozne početnike koji veruju u svoju kreativnost i nadarenost. Stvaranjem svog foto sveta pomoću tog moćnog, do sada najboljeg aparata u svojoj kategoriji, možete očekivati munjeviti lični uspeh u oblasti fotografije.

Canon je jedan od prvih velikih proizvođača koji je preduzeo hrabar potez i sofisticirane tehničke performanse spakovao u atraktivna kućišta različitih boja, što je veliko osveženje na tržištu kojim vladaju uglavnom crni uređaji. Na ovaj način Canon je mislio na svakoga i priuštio korisnicima da izaberu svoju boju i da izađu iz crnila i monotonije koja se tiče ponude kućišta na tržištu.

Canon je, pri kreiranju modela EOS 1100D, mislio na svoje korisnike, pa im je putem vodiča za funkcije na ekranu u potpunosti približio ovaj uređaj. Profesionalni aparat 1100D raspolaže kreativnim automatskim režimom, kao i Basic+ kontrolama. Snimanje HD video zapisa je sa ovim uređajem prosto uživanje jer pruža mogućnost da se lako dođe do visokog kvaliteta snimka. Još jedna karakteristika ovo uređaja jeste ISO osteljivost u vrednosti od 100 do 6400. AF sistem sa 9 tačaka i širokim poljem omogućava fotografima amaterima da naprave slike visokokg kvaliteta. iFCL merenje omogućava merenje ekspozicije u čak 63 zone.


Fotoaparat Canon EOS 1100D raspolaže ekranom veličine 6,8cm (2,7") sa 230.000 tačaka, a pored toga pokazuje potpunu kompatibilnost sa svim EF i EF-s objektivima. Po vrlo pristupačnoj ceni dobijate aparat sa APS senzorom, mogućnošću menjanja objektiva, senzorom od 12 megapiksela koji odlično funkcioniše u uslovima slabijeg osvetljenja. Kontrole su iste kao i na bilo kojoj drugoj kameri, tu su između ostalih klase-točkić sa punim programom i otvorom blende. Visoka autonomija baterije omogućava čak više od 800 okidanja.

Canon se potrudio da sve njegove aplikacije budu dostupne na Windows, ali i na Mac operativnim sistemima. Neke od aplikacija koje su ekstremno zanimljive korisnicima su Zoom Browser EX, koji omogućava lako i brzo organizovanje i upravljanje kreiranim fotografijama, kao i Photo Stitch aplikacija koja služi za kreiranje panoramskih fotografija. Canon EOS 1100D svim početnicima, svojim kvalitetom i mnoštvom korisnih i dobro organizovanih aplikacija, pruža besprekornu dobrodošlicu u svet profesionalne fotografije.
vrh strane