Svako može da bude profesionalac uz Canon EOS 1100D

Fotoaparat Canon EOS 1100D idealan je uređaj za veoma ambiciozne početnike koji veruju u svoju kreativnost i nadarenost. Stvaranjem svog foto sveta pomoću tog moćnog, do sada najboljeg aparata u svojoj kategoriji, možete očekivati munjeviti lični uspeh u oblasti fotografije.

Canon je jedan od prvih velikih proizvođača koji je preduzeo hrabar potez i sofisticirane tehničke performanse spakovao u atraktivna kućišta različitih boja, što je veliko osveženje na tržištu kojim vladaju uglavnom crni uređaji. Na ovaj način Canon je mislio na svakoga i priuštio korisnicima da izaberu svoju boju i da izađu iz crnila i monotonije koja se tiče ponude kućišta na tržištu.

Canon je, pri kreiranju modela EOS 1100D, mislio na svoje korisnike, pa im je putem vodiča za funkcije na ekranu u potpunosti približio ovaj uređaj. Profesionalni aparat 1100D raspolaže kreativnim automatskim režimom, kao i Basic+ kontrolama. Snimanje HD video zapisa je sa ovim uređajem prosto uživanje jer pruža mogućnost da se lako dođe do visokog kvaliteta snimka. Još jedna karakteristika ovo uređaja jeste ISO osteljivost u vrednosti od 100 do 6400. AF sistem sa 9 tačaka i širokim poljem omogućava fotografima amaterima da naprave slike visokokg kvaliteta. iFCL merenje omogućava merenje ekspozicije u čak 63 zone.


Fotoaparat Canon EOS 1100D raspolaže ekranom veličine 6,8cm (2,7") sa 230.000 tačaka, a pored toga pokazuje potpunu kompatibilnost sa svim EF i EF-s objektivima. Po vrlo pristupačnoj ceni dobijate aparat sa APS senzorom, mogućnošću menjanja objektiva, senzorom od 12 megapiksela koji odlično funkcioniše u uslovima slabijeg osvetljenja. Kontrole su iste kao i na bilo kojoj drugoj kameri, tu su između ostalih klase-točkić sa punim programom i otvorom blende. Visoka autonomija baterije omogućava čak više od 800 okidanja.

Canon se potrudio da sve njegove aplikacije budu dostupne na Windows, ali i na Mac operativnim sistemima. Neke od aplikacija koje su ekstremno zanimljive korisnicima su Zoom Browser EX, koji omogućava lako i brzo organizovanje i upravljanje kreiranim fotografijama, kao i Photo Stitch aplikacija koja služi za kreiranje panoramskih fotografija. Canon EOS 1100D svim početnicima, svojim kvalitetom i mnoštvom korisnih i dobro organizovanih aplikacija, pruža besprekornu dobrodošlicu u svet profesionalne fotografije.