Magazin
Početna strana > Magazin > Mali kućni aparati > Budućnost je stigla - Philips Lumea epilator

Budućnost je stigla - Philips Lumea epilator

 

Philips Lumea IPL sistem za uklanjanje dlaka čini čuda u sprečavanju ponovnog pojavljivanja dlaka kako na licu tako i na telu. Nežno pulsirajuće svetlo, redovnom primenom, održava kožu mekom kao svila svakog dana. Epilator koristi IPL inovativnu tehnologiju baziranu na intenzivno pulsirajućoj svetlosti (Intense Pulsed Light). U pitanju je prilagođena tehnologija koja se koristi u profesionalnim salonima lepote, a koju je kompanija Philips, u saradnji sa vodećim dermatolozima, adaptirala za bezbednu i efikasnu upotrebu kod kuće. Više od 2000 žena učestvovalo je u opsežnom istraživanju potrošačkih navika, koje su sprovodili više od 10 godina.

Philips Lumea pogodan je za širok spektar tipova kože i dlaka. Efikasan je kod tamno plavih, smeđih i crnih dlaka. Kao i kod drugih svetlosnih tretmana, nije efikasan kod riđih, svetlo plavih ili belih/sedih dlaka. Philips Lumea takođe nije pogodan kod veoma tamne kože.

Proizvod nudi 5 podešavanja svetlosne energije kako bi obezbedio što nežniji i efikasniji tretman. Pravilnom upotrebom, IPL tretman je bezbedan i nežan čak i prilikom primene na osetljivoj koži i osetljivim delovima tela. Slobodno se može koristiti za uklanjanje dlaka na licu (gornja usna, brada i zulufi), nogama, ispod pazuha, bikini zoni, stomaku i rukama. Već nakon 4 upotrebe oko 80% dlaka se uklanja, a nove se ne pojavljuju ni nakon 6 meseci. Nastavak za preciznu upotrebu je opremljen dodatnim intregrisanim svetlosnim filterom i obezbeđuje sigurnu i udobnu primenu za gornju usnu, bradu i zulufe. Jedinstven bežičan dizajn omogućuje  maksimalan domet i jednostavnu upotrebu. Čim otvorite kutiju, spreman je za upotrebu.
vrh strane