Magazin
Početna strana > Magazin > Mali kućni aparati > Braun predstavlja novi Braun WaterFlex

Braun predstavlja novi Braun WaterFlex


Samo dodajte vodu za novi talas brijanja – Braun predstavlja novi Braun WaterFlex
 
Specijalno dizajniran za uopotrebu sa vodom, penom ili gelom – WaterFlex pretvara brijanje u klizanje

Predstavljajući novi talas brijanja, Braun sa uzbuđenjem najavljuje lansiranje novog Braun WaterFlex, električnog brijača dizajniranog da inspiriše muškarce da otkriju potpuno novi svet brijanja i osete neuporediv osećaj glatke kože posle brijanja sa vodom ili penom. Specijalno dizajniran za upotrebu sa vodom, penom ili gelom, WaterFlex transformiše električno brijanje u klizanje, ostavljajući kožu muškarca potpuno osveženom. Spajajući odlične performanse koje se očekuju od Brauna, sa prijatnošću mokrog brijanja, Braun WaterFlex kombinuje najbolje iz oba sveta; odlične Braun performanse električnog brijanja i jedinstveni osećaj brijanja sa vodom, penom ili gelom.
    
 

 
Zaplovite na talasu – od brijanja do klizanja

Muškarci koji slede svoje snove uvek traže nova iskustva – sa WaterFlex brijačem, Braun uranja muškarce u “vodeni svet” ohrabrujući ih da probaju električni brijač sa vodom, penom ili gelom kako bi otkrili potpuno novo i još čulnije iskustvo brijanja. Električno brijanje nije više samo suvo. Bilo da je pod tušem, u kadi ili čak pod vodom, u bazenu, jezeru – gde god poželite da se brijete, Braun WaterFlex plovi nežno po koži pružajući vam temeljno i nežno iskustvo. Voda, pena ili gel otvaraju potpuno nove mogućnosti. Pomislite na vodene sportove i analogija postaje očigledna – ne možete surfovati bez talasa; ne možete ploviti na pesku, potrebni su vam voda, pena ili gel ukoliko želite da pretvorite električno brijanje u klizanje! “Vodeni” način brijanja pravi veliku razliku na vašoj koži i način na koji brijač ostvaruje svoj zadatak: voda omekšava bradu dok gel ili pena umiruju kožu. Spremna da klizi po vodi, gelu ili peni, Braun WaterFlex obrtna glava omogućava brijaču da se lagano kreće preko kože za nežno brijanje, svodeći trenje na minimum. Braun WaterFlex čini Vašu kožu osveženom i opuštenom. Maksimalan komfor uz minimalan napor čine mogućnosti brijanja gotovo neograničenim.


Kreiran za sjajne performanse, dizajniran za Vašu jedinstvenu individualnost

Braun WaterFlex je pratilac odvažnih muškaraca koji uvek žele maksimum: dizajn Braun WaterFlex brijača sa okretnom glavom pod uglom od 33 stepena je savršen primer fleksibilnosti koju Vam on pruža. Omogućava blisko brijanje na velikim površinama kao što su brada i vilica, klizeći preko lica kao što daska za surfovanje klizi talasima. Sa sistemom za sečenje od 3 oštrice, OptiBlade™ za optimalnu blizinu i udobnost kože, i 100% vodootporan, ovaj pametni sistem je opremljen i robusnom membranom u ručki koja štiti unutrašnji kabl od vode i pomaže emitovanje pare. U isto vreme, specijalni dizajn ručke brijača omogućava korisniku čvrsto prijanjanje. Neklizeća drška pruža osećaj pričvršćenosti za ruku, bez obzira da li koristite brijač sa vodom, penom ili gelom. Ergonomski i prilagodljiv WaterFlex dolazi u četiri boje – crnoj, beloj, plavoj i crvenoj, kako bi svaki muškarac mogao da bira brijač koji pristaje njemu i njegovom jedinstevnom stilu.

Da li je siguran? Ovaj brijač može da bude uronjen u vodu dubine i do pet metara, bez rizika da vode prodre u njega. Muškarci mogu biti sigurni da ih WaterFlex nikada neće izneveriti, kakvi god uslovi bili. Nepogrešiv Braun industrijski dizajn zajedno sa nemačkim kvalitetom inženjerstva čini 100% vodootporan, siguran i prelepo izrađen proizvod koji Vas nikada neće razočarati, bez obzira kakvo iskustvo tražite.


Braun  WaterFlex – “Zavolećete ga posle prve upotrebe”

Braun WaterFlex plovi na novom talasu brijanja. Braun istraživanje pokazuje da do 85% muškaraca (*P&G test u Nemačkoj, Japanu i Americi) koji su probali W&D brijač ostaju njegovi verni korisnici. Oni vole kombinaciju klizanja i nežnosti kože, sa performansama brijanja koje se očekuju od Brauna. Michael Kewley, Marketing direktor Braun Male Power Grooming, ima jasnu poruku za sve muškarce: “Samo probajte! Muškarci traže novo iskustvo brijanja, nešto drugačije, nešto uzbudljivo. Mi u Braunu smatramo da novi WatrFlex objedinjuje i performanse i udobnost, kako bi pomogao muškarcima da se suoče sa danom puni samopouzdanja i možda malo poleta u koraku. Sigurni smo da će se muškarci, kada se jednom odvaže da probaju električni brijač sa vodom i penom, osećati osveženim za dan pred sobom”.


Braun – Portfolio bijanja koji zadovoljava sve potrebe potrošača

Braun vam pruža najbolje iskustvo brijanja bez obzira kave su vaše potrebe. Izaberite Braun Series 9 za pionirsku tehnologiju i performanse koji su klasa za sebe – brijač koji uklanja dlake tako efikasno da Vaša koža ostaje gotovo potpuno oslobođena iritacije. Ili za jedinstvenu svetsku Active Cooling Tehnologiju u brijaču, da umirite i ublažite kožu pritiskom na dugme bez losiona ili gela, probajte Braun °CoolTec. A zašto ne biste probali potpuno drugačije iskustvo brijanja sa vodom, gelom ili penom sa Braun WaterFlex brijačem? Šta god želite od svog brijača, Braun je brijač koji odgovara potrebama vaše kože, sa odličnim performansama na koje možete da se oslonite.

Za više informacija posetite: http://www.braun.com/global/male-grooming.html
vrh strane