Magazin
Početna strana > Magazin > Bela tehnika > Bosch pranje i sušenje veša Serije 8

Bosch pranje i sušenje veša Serije 8


Bolje nego ikada do sada. Nikad jednostavnije.

Naše mašine za pranje veša i mašine za sušenje veša iz nove Serije 8 razvijene su tako da ispunjavaju najviše standarde kvaliteta. Njihov sofisticiran dizajn sigurno će vas impresionirati, a njihove intuitivne komande lake su za upotrebu od prvog dana. Ovi aparati takođe se mogu pohvaliti najnaprednijom tehnologijom koja se može pronaći u bilo kom kućnom aparatu. Tako da je briga o vašem vešu savršeno jednostavna. I svako pranje je jednostavno savršeno.

 

Pojednostavljeno pranje veša.
Sa savršenim rezultatima.
Mašine za pranje veša iz nove Serije 8 obezbeđuju da pranje veša bude obavljeno uz minimalne napore s vaše strane – a rezultati su uvek nenadmašni. Zahvaljujući našoj inovativnoj tehnologiji, jedva da morate da mrdnete prstom. Tako da možete da se zavalite i uživate u činjenici da je pranje veša odjednom toliko lakše.


Deterdžent ne treba dozirati od oka.
Ako ste se ikad pitali koliko vam je tačno deterdženta potrebno za pranje veša, i-DOS zna odgovor. Ovaj inteligentni automatski sistem za doziranje dozira tečni deterdžent tačno u mililitar na osnovu vrste tkanine, količine veša, nivoa zaprljanosti i tvrdoće vode. Prekomerno i nedovoljno doziranje konačno su stvar prošlosti, kao što su i iritacije i sivilo na koži izazvano ostacima deterdženta na vešu i nepotrebna potrošnja vode zbog čestog ispiranja. Pored uživanja u besprekornim rezultatima, uštedećete i do 7.062 litara* vode godišnje. Zašto nagađati, kada i-DOS savršeno određuje dozu, jednim pritiskom na dugme?


Nezgode se događaju vrlo lako – ali sada se možete rešiti mrlja bez i malo muke.
Ubacite veš, izbacite mrlje. Moćna opcija koja se može dodati većini programa pranja, naša postavka AntiStain napada četiri najčešće vrste mrlja: jestivo ulje/mast, krv, crno vino i trava. Temperatura pranja, rotacija bubnja i trajanje potapanja podešavaju se automatski, zahvaljujući čemu dobijate besprekoran veš samo jednim pritiskom na dugme. Tako da nikada više ne morate da brinete zbog prosipanja crnog vina na beloj bluzi.


Jednostavnost dolazi unapred programirana.
Ostalo je na vama.

Zaboravite na menije sa više nivoa i komplikovana podešavanja. Praktično upravljačko dugme JogDial na mašinama za pranje veša iz Serije 8 omogućava vam da odmah izaberete program koji vam je potreban. Vaš izabrani program je jasno naznačen crvenim LED lampicama postavljenim oko upravljačkog dugmeta JogDial, a sve informacije koje su vam potrebne zgodno su prikazane na velikom ekranu lakom za čitanje – čak i trenutna potrošnja vode i energije. Ideja je fantastično jednostavna. A rešenje je jednostavno fantastično.


Briga o vašoj odeći pri svakom pranju.
Pri svakoj rotaciji, bubanj VarioDrum obezbeđuje savršenu distribuciju vode da bi vaš veš bio vlažan tokom celog ciklusa pranja, kako biste uvek garantovano dobili savršene rezultate pranja. Jedinstven dizajn bubnja obezbeđuje da i vaše najosetljivije tkanine nežno klize tokom svakog ciklusa centrifuge. Tako savršeno pranje – a pri tom i tako nežno.

Modeli mašina za pranje veša Serije 8:  

Maksimalne performanse sušenja. Minimalan napor za vas.

Naše mašine za sušenje veša iz nove Serije 8 nisu samo savršeno nežne sa vašim vešom, već vam olakšavaju posao i na mnogo drugih načina. Paleta potpuno automatskih funkcija štedi vaše vreme i trud, koristeći manje struje i obezbeđujući najbolje moguće performanse sušenja. Dobro za životnu sredinu – i savršeno za bar malo olakšavanje vašeg svakodnevnog života.


Niste znali da morate da čistite kondenzator?
Ne brinite!

Bez redovnog čišćenja kondenzatora, performanse mašina za sušenje veša se vremenom smanjuju, dok se potrošnja električne energije povećava. Ako se kondenzator konvencionalne mašine za sušenje veša ne čisti redovno, njene performanse se smanjuju, dok se potrošnja električne energije vremenom povećava. Zahvaljujući SelfCleaning kondenzatoru u našim mašinama za sušenje veša iz nove Serije 8 to je stvar prošlosti, jer se on sam čisti automatski i obezbeđuje efikasan rad tokom celog radnog veka aparata. Zahvaljujući ovoj izuzetno praktičnoj inovaciji, svako je na dobitku: vaš veš, životna sredina i vi.


Mašina za sušenje veša koja stvarno odlično suši. Ali kako bi bilo kada bi i olakšavala peglanje?
Naše mašine za sušenje veša vole da popare vašu odeću – za tren oka, ne samo da će ona biti suva, već neće biti ni izgužvana. Izaberite jedan od nekoliko programa pare da biste blago parom ispravili nabore na svakoj vrsti tkanine – od poslovnih košulja do stolnjaka. Samo napunite rezervoar za funkciju osvežavanja veša destilovanom vodom, a vaša mašina za sušenje veša će se pobrinuti za ostalo – omogućavajući vam da skratite peglanje ili da ga potpuno izbacite. Tako ćete moći odmah da uskočite u svoju omiljenu odeću.


Postavke koje se jasno mogu videti.
Smatramo da što je tehnologija složenija, to bi njena upotreba trebalo da bude lakša. Tako da umesto da morate da pretražujete više pod-menija da biste pronašli skrivene funkcije, možete odmah da pristupite svakoj postavci (na aparatima iz Serije 8). Svaki program se može direktno izabrati upravljačkim dugmetom JogDial, a sve informacije koje su vam potrebne zgodno su prikazane na velikom ekranu lakom za čitanje. Tako je sve na vidiku i pod kontrolom.


Ovu mašinu za sušenje veša smo konstruisali tako da bude blaga prema vašoj odeći.
Zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu bubnja, SensitiveDrying sistem u mašinama za sušenje veša iz nove Serije 8 izuzetno je nežan sa vašim vešom. Umesto da dozvoli odeći da jednostavno prianja za zid bubnja, ova mašina za sušenje veša izduvava vazduh kroz odeću odozdo i konstantno je okreće svojim posebno dizajniranim lopaticama. Imaćete osećaj da je vaša odeća lagana i vazdušasta na vašoj koži i moći ćete mnogo duže da uživate u omiljenim komadima odeće iz svog garderobera.


Modeli kondenzacijskih mašina za sušenje veša sa toplotnom pumpom Serije 8:
vrh strane