BMW i8 - Nova generacija sportskih automobila

Sa svojim ultra-dinamičnim proporcijama, elengantnom sportskom linijom, spuštenom siluetom i inovativnim dizajnerskim karakteristikama, BMW i8 predstavlja novu generaciju sportskih automobila.

Spajajući prepoznatljive BMW-ove karakteristike sa dizajnom razvijenim samo za BMW-ove „i“ automobile, dobijen progresivno estetski automobil koji verno prenosi svoje atribute performanse i efikasnost u vidu punjivog hibridnog sportskog automobila.

Lansiranjem BMW i8 je prvi u svetu sportski automobil koji će izdržati put od vizije do realnosti. Od koncepta koji je bio prikazan na Sajmu automobila u Frankfurtu 2011., pa do danas je praktično ostalo  nepromenjeno i kao takav spreman je za proizvodnu verziju. I spoljašnost i unutrašnjost ovog 2+2 ili samo sa dva sedišta, može poslužiti kao primer revolucionarnog pionira Sheer Driving Pleasure-a po čemu je BMW prepoznatljiv. Čiste minimalističke linije, homogena površina definisana malim brojem oštrih ivica sa funkcijom usmerenih detalja naglašavaju prirodu ovog BMW i8 modela.


Više informacija na Tech-Lifestyle