Početna strana > Bluetooth zvučnik inspirisan “Ratom zvezda”

Bluetooth zvučnik inspirisan “Ratom zvezda”


Death Star je gadan veštački Mesec koji je u stanju da raznese manje planete. U suštini ispaljuje smrt i odatle mu i ime. Međutim, ovaj Death Star koji vidite je minijaturna replika, koja će naneti manje štete u odnosu na pravi.

Zapravo ovo je Death Star koji će se svideti i Imperial i rebels ljubiteljima (mi se barem nadamo) jer ga se ne treba plašiti jer ne ispaljuje Concave Dish Composite Beam Superlaser. Umesto toga, napravljen je da izbacuje mono zvuk jačine 3W, i možete se povezati putem Bluetooth konekcije (podržava Bluetooth 1.1, 1.2, 2.0, kao i 2.1+EDR uređaje) ili putem standardnog 3.5mm audio kabla. Ima litijum-jonsku bateriju koja ne služi da bi napajala laser smrti, već da bi omogućila da ovaj zvučnik može da emituje zvuk do osam sati po jednom punjenju.

Ostale značajne karakteristike ovog zvučnika su: bežični audio streaming na udaljenost do devet metara, zvučnik svetli dok radi, postolje od akrila tako da izleda kao da zvučnik lebdi kada je u mraku, auto-link dugme za brzo Bluetooth uparivanje, od 100Hz do 16kHz frekventni odziv i LED lampica koja svetli dok se zvučnik puni. Samo da napomenemo da ovo nije bilo koji Death Star, jer je ovaj zvučnik zvanično licencirani Star Wars proizvod. Ko voli sve vezano za Star Wars, moći će da doda još jednu zanimljivu stvarčicu u svoju kolekciju ukoliko poseti ThinkGeek i izdvoji oko 60 evra, ili da poseti Amazon i kupi po ceni od oko 47 evra (ima ih još 18 na stanju). Nadamo se da ćete uživati u vašem Death Star zvučniku dok budete slušali Imperial March.


Više informacija na Tech Lifestyle

 
vrh strane