Magazin
Početna strana > Magazin > Robne marke > BECKER

BECKER

Legenda se ne postaje preko noći, za to je potrebno 60 godina iskustva! Već duže od 60 godina Becker je dobro poznat brend po svojim inovativnim i utemeljenim razvojem proizvoda u sferi audio sistema, navigacije i zabave u automobilu. Poznati proizvođači širom sveta oslanjaju se na visoki kvalitet brenda Becker.

Becker je idejni tvorac i nosilac prekretnice u segmentu komunikacije u vozilu. Bilo da se radi o klasicima poput Becker Mexico ili pak Becker Traffic Pro ili Ferrari ediciji Becker Traffic Assist Pro Z250 pa sve do najnovijeg dostignuća Becker Revo, razvoj Becker tradicije piše istoriju i impresionira svojim ekskluzivnim dizajnom i inovacijama.
1949. godine Becker je proizveo prvi auto radio na svetu. Dalje kroz istoriju se nije isključivo fokusirao na audio sisteme u vozilima već je postao tvorac vizionarskih proizvoda.

Velikih petorka - Mercedes Benz, BMW, Audi, Porsche, Ferrari, ali ne samo oni već i prestižni Aston Martin, Maserati i mnogi drugi mogu se pohvaliti kvalitetom ugrađenih Becker uređaja u originalnoj izvedbi.
Izvanredne karakteristike poput 3D prikaza gradova i terena, glasovna navigacija uređaja ili pak Bluetooth konekcija dale su Beckeru lidersku poziciju koju sada zauzima. Zadovoljavajući najviše standarde automotive industrije Becker je postao pouzdan partner brojnih proizvođača vozila kao sinonim za kvalitet i inovativne navigacione performanse.


 


Inteligentno rutiranje Becker sistema osigurava efikasno putovanje kojim se dodatno štiti okolina. Karakteristike poput TMC-a ili pak Situation Scan-a omogućavaju putovanje u skladu sa gužvama na putu kojim se izbegavaju bespotrebna zadržavanja u zagušenim zonama. I ne samo to, Becker uređaji su programirani da učestale problematične rute sa gužvama, zapamte kao kritične tačke te će shodno danu u nedelji ili pak dobu dana automatski biti ponuđena alternativna ruta što svakako dodatno štedi vaše vreme. Naravno adrese koje najčešće posećujete biće izlistane prve među zapamćenima, a dodatno ih možete  svrstati i u favorite!
vrh strane