Aktuelno
Početna strana > Aktuelno > BabyChef – kuvajte svojoj bebi sa lakoćom i samopouzdanjem

"BabyChef" – kuvajte svojoj bebi sa lakoćom i samopouzdanjem.


Predstavljamo vam novi proizvod iz linije Bosch štapnih miksera - MSM 2413V CleverMixx Baby. Kreiran za pripremu zdrave hrane za bebe ovaj aparat pored standardnog nastavka za mešanje od nerđajućeg čelika ima i dodatni uži SlimFoot nastavak napravljen od plastike.


SlimFoot je dizajniran da bi bio pogodan za spremanje malih količina hrane u malim posudama poput teglica za kaše (otvori od 45-60mm), a plastika od koje je napravljen ne sadrži BPA što ga čini savršeno bezbednim za pripremu obroka za bebe.

Oba nastavka za mešanje su dizajnirana tako da sprečavaju prskanje hrane tokom pripreme što mnogo olakšava pripremanje kašica i standardne hrane. Nastavci za mešanje kao i lončić koji dolazi uz mikser su pogodni za pranje u mašini za sudove. Snažan motor od 400 W i mala težina omogućuju lako korišćenje i uživanje u pripremi hrane za najmlađe.

Od 01.03.2016. do isteka zaliha uz ovaj model ćemo poklanjati “BabyChef” – knjigu recepata za pripremu zdrave hrane za bebe koju je posebno za našu akciju pripremila nutricionistkinja kao i nalepnicu za kola “Beba u autu”. Na ovaj način smo kreirali idelan poklon za sve sadašnje i buduće roditelje kao i idealan poklon za vaše drage osobe koje slave Mladence ove godine.
vrh strane