Magazin
Početna strana > Magazin > IT shop > Asus Transformer Book Trio - Prvi 3 u 1 na svetu

Asus Transformer Book Trio - Prvi 3 u 1 na svetu
 
100% notebook.
100% tablet.
100% desktop PC.
Savršen ritam neverovatnih uređaja.

 
Asus Transformer Book Trio TX201LA se klasifikuje kao laptop, tablet i desktop računar. Za savršenu produktivnost i multimediju, opremljen je duplo – dva operativna sistema: Windows 8 i Android, i dva procesora: Intel Haswell i7 i Intel Z2560. Pritiskom Gemini Switch tastera na tastaturi prelazite sa jednog  sistema na drugi, a sve vaše podatke možete sinhronizovati kako bi vam bili dostupni na ostalim uređajima. ASUS Transformer Book Trio omogućava korišćenje više aplikacija istovremeno zahvaljujući visokim performansama.
 


Transformišite vaš pojam o iskustvu sa kompjuterom kod kuće ili u kancelariji. Jednostavno povežite monitor na PC bazu i dobijate potpuno funkcionalni samostalni desktop računar. Intel Core i7 procesor pruža visoke performanse Windows 8 sistema svakog puta, podižući rad na sledeći nivo.
Ili jednim potezom odvojite tablet od baze i možete ga poneti svuda. Dijagonala ekrana tablet računara je 11.6“, format 16:9, IPS Full HD (1920 x 1080) rezolucije.
Kako bi vaš laptop / tablet / PC uvek bio dostupan za rad, opremljen je duplom baterijom – jedna se nalazi u tabletu a druga u bazi / tastaturi. Što se tiče priključaka, tablet poseduje micro USB, audio izlaz i čitač micro SD kartice, a baza mini DisplayPort, USB 3.0, micro HDMI 1.4 (podržava video rezolucije 1080p) i audio izlaz.
vrh strane