Magazin
Početna strana > Magazin > IT shop > ROG - Orion PRO slušalice

ORION PRO
7.1 Virtual Surround, FPS EQ

 

 
  • Ekskluzivni ROG Spitfire USB procesor zvuka – DSP hardver koji ne zahteva dodatne drajvere (procesor digitalnog signala)
  • 7.1 virtuelni surround, pojačalo za slušalice, i FPS EQ – modovi za poboljšanje zvuka u igri pomoću jednog klika
  • Izuzetno realističan zvuk u igrama uz neodmijumske membrane veličine 50mm
  • Potpun fokus na bitku uz efektivnu izolaciju buke do 30dB
  • Jastučići za uši veličine 100mm koji savršeno stoje i udobni su i posle dugog igranja

Pobedite sa stilom. Performanse i komfor

Orion igračke slušalice su dizajnirane da pruže pasioniranim igračima realističan zvuk visokog kvaliteta koji im je neophodan u svakoj igri i na svakoj lokaciji. Posle opsežnih istraživanja tržišta i rada na osnovu informacija dobijenih od korisnika, ROG tim je zaključio da je udobnost slušalica primaran kada su igrači u pitanju. Pošto su ROG Orion slušalice namenjene upravo igračima one poseduju jastučiće za uči prečnika 100mm i velike 50-milimetarske neodmijumske membrane.

ROG Spitfire USB procesor – moćni hardverski DSP bez dodatnih drajvera

ROG Orion PRO imaju kao dodatak ROG Spitfire USB procesor zvuka koji funkcioniše hardverski i ne zahteva dodatne drajvere. Napravljen je da brzo procesira digitalni signal i tako doprinosi bržem podešavanju opcija što je presudno na profesionalnim igračkim turnirima.
ROG Spitfire pruža igračima jednostavan pristup tehnologijama za poboljšanje zvuka u igri, i to: FPS EQ koji pomaže bolje zvučno pozicioniranje u pucačkim igrama, 7.1 virtual surround, i pojačalo slušalica. Za svaku od ovih opcija postoji posebno on/off dugme pa nema potrebe za pokretanjem nekog posebnog softvera za to.

FPS mod: iznenadite vaše protivnike

FPS EQ je razvijan kroz analiziranje karakteristika zvuka u nekoliko vodećih pucačkih igara, plus su na hardverskom nivou ugrađeni napredni algoritmi zvuka kako bi se poboljšao kvalitet a detalji jasnije prikazali. Na taj način, igrači mogu bolje čuti kretanje protivnika, razmenu vatre, dozivanje, i druge zvučne tragove mnogo preciznije što doprinosi uspešnoj igri..

7.1 virtuelni surround mod: uključite se u borbu

7.1 virtuelni surround mod pruža izuzetno realističan zvuk i bez distorzije za vreme igre. Dizajniran je da pruži što realniji zvuk surround efekata, a kako nije razvijen prvenstveno za igre, zvuk koji pruža u igri je veoma prirodan i balansiran..

M od pojačala za slušalice: ističe fine ali ključne tragove

Pojačalo za slušalice koje je ugrađeno u ROG Spitfire napravljeno je da pojača zvučne detalje u igri, i skrojeno je tako da se uklapa sa tonskim performansama ROG igračkih slušalica. Realističan zvuk u igri

True to life in-game audio

50mm neodmijumske membrane

Velike neodmijumske membrane od 50mm na Orion slušalicama su veoma precizno podešene kako bi pružile dinamičko zvučno pozicioniranje. One obezbeđuju veoma jasan i gromoglasan bas, kao i veoma nisku distorziju zvuka. Ovako moćan i dinamičan zvuk učiniće virtuelno bojište vrlo realističnim pa će vam se i svaki pokret u igri činiti upravo takvim.Mikrofon koji filterira buku i po potrebi se može uvući u kućište

Pošto je ASUS tim uzeo u obzir sugestije igračke zajednice, ROG Orion slušalice su dobile fleksibilni mikrofon koji se može uvući u kućište, što ga čini vro prilagodljivim a kada vam nije potreban jednostavno ga možete skloniti. Nova tehnologija koja je primenjena za filterisanje buke omogućava mnogo preciznije prenošenje glasa što je jako značajno za komunikaciju između igrača za vreme igre.

Fokusirajte se na bojište uz izolaciju buke od 30dB

Buka se rangira kao jedna od najvećih smetnji za igrače jer uzrokuje smetnje u toku igre i može vas dovesti do pogrešne odluke što će uticati na krajnji rezultat. ROG Orion slušalice su dizajnirane tako da je ušna školjka potpuno pokrivena velikim jastučićima što igračima pruža optimalnu izolaciju buke i omogućava postizanje boljih rezultata kao i boljeg doživljaja igre. Ova tehnologija efikasno otklanja smetnje kao što su pozadinska buka ili ljudski glasovi, što su dva glavna izazivača buke na igračkim turnirima. Čak i najmanja buka može prikriti neki ključni zvučni detalj, tako da bi trebalo da se pobrinete da vaša oprema može da vam pruži sve kako biste doneli ispravnu odluku u toku igre.
Dizajnirane za igrače i dugotrajnu udobnost

Dugotrajan udobnost i gamer-friendly dizajn

Fino podešene da ne stežu previše

Nakon dugog istraživanja i testiranja nekoliko prototipova, uspeli smo da napravimo Orion slušalice koje su ne samo lagane i ergonomski dizajnirane, već je postignuto i optimalno stezanje kako vam ne bi bilo neudobno pri nošenju.

Jastučići koji pokrivaju uši veličine 100mm

ROG dizajneri su izabrali velike jastučiće za pokrivanje ušiju, prečnika 100mm, koji su prekriveni materijalom visokog kvaliteta.


Organizator kabla

ROG Orion PRO imaju i organizator kabla – mali dodatak koji omogućava da kabl jednostavno spakujete kako se ne bi upetljao..


Pleteni kabl dužine 2.5m sa pozlaćenim utičnicama

ROG Orion slušalice imaju čvrsto pleteni kabl i pozlaćene utičnice što znači duži vek trajanja i manje distorzije zvuka. Kabl je dužine 2.5m što igračima omogućava više slobode kretanja.

In-line kontrola jačine zvuka

Jednostavno podešavanje ili isključivanje zvuka uz kompaktan kontroler zvuka koji se može zakačiti na odeću.


 
vrh strane