Aktuelno
Početna strana > Aktuelno > ASUS N serija - Uključite sva svoja čula za savršen zvukASUS N serija - Uključite sva svoja čula za savršen zvuk

  • Aluminijumsko kućište
  • Tastatura sa pozadinskim osvetljenjem
  • Eksterni subwoofer
  • Odličan ekran pune HD rezolucije

Redizajnirana ASUS N serija laptopova je stvorena za uživanje u multimediji. Očaravajućeg izgleda, izrađena je od laganog ali izdržljivog aluminijuma. Razvijena u saradnji sa kompanijom Bang & Olufsen ICEpower®, ekskluzivna SonicMaster Premium audio tehnologija sa stereo zvučnicima i eksternim subwoofer-om obezbeđuje fenomenalan zvuk. MaxxAudio nudi napredno procesiranje i fino podešavanje audio signala, a rezultat garantuje uživanje u filmovima i muzici. Moćni AMD FX-7600P u kombinaciji sa brzom ATI Radeon grafičkom kartom pruža vrhunske performanse, a rezultat svega toga ćete gledati na briljantnom ekranu pune HD rezolucije i velikih uglova vidljivosti. Pored toga, ekran se odlikuje i mat površinskim slojem koji eliminiše neprijatnu refleksiju.

Svi koji su imali priliku da koriste laptop čija tastatura ima pozadinsko osvetljenje znaju koliko ova opcija olakšava rad. Uz ASUS N seriju možete biti jednako efikasni i u potpuno zamračenoj prostoriji, ne smetajući drugima. Za lepši ugođaj pobrinuće se i dva ventilatora koja obezbeđuju efikasno hlađenje uz tih rad. ASUS Super Hybrid Engine II tehnologija donosi dve bitne stvari – veliku autonomiju i gotovo trenutnu operativnost nakon buđenja iz sleep moda.
Zahvaljujući Instant On funkciji dovoljne su dve sekunde da laptop iz sleep moda pređu u radni režim, a u stanju
pripravnosti može ostati čak do dve nedelje.
vrh strane