Magazin
Početna strana > Magazin > IT shop > Asus N serija - Stvoreni za multimediju

Asus N serija - Stvoreni za multimediju


Predstavljamo vam računare stvorene za multimediju - N seriju Asus laptop računara. U moru novih laptop računara ponekad je teško prepoznati kvalitetan model. Srećom, računari iz nove ASUS N serije spadaju u one koji se lako prepoznaju. Izrađeno od aluminijuma, kućište laptop računara iz nove ASUS N serije ne samo da odiše elegancijom, već se odlikuje i neverovatnom čvrstinom. Svakom detalju je posvećena velika pažnja, počevši od poklopca od brušenog metala do izdržljivih metalnih šarki.

Umorni od refleksije koju imaju reflektivni ekrani? Ne brinite, ASUS N serija je opremljena IPS mat ekranima visoke Full HD rezolucije. Zajednička osobina svih ekrana N serije jesu impresivno veliki uglovi vidljivosti - 178 stepeni,  i realističan prikaz boja. Ako ste audiofil, kristalno jasan zvuk SonicMaster Premium audio tehnologije, razvijena u saradnji sa svetski priznatim stručnjacima iz kompanije Bang & Olufsen ICEpower®, će vas zadiviti i nadmašiti sva vaša očekivanja. Punoću i kvalitetne baseve donosi eksterni subwoofer. Bilo da želite slušati muziku ili uživati u omiljenom filmu, nova ASUS N serija će ispuniti pa i nadmašiti sva vaša očekivanja.

Što se tiče procesora, dovoljno je reći Intel Core procesori četvrte generacije, da bi se shvatilo kakvu moć u sebi kriju novi ASUS N računari. Brži, hladniji i ekonomičniji od prethodnika, ovi procesori mogu zadovoljiti apsolutno sve potrebe čak i najzahtevnijih korisnika. Za trenutke odmora tu je i veoma brza NVIDIA grafička kartica najnovije generacije, koja neće pokleknuti ni pred najnovijim igricama.

Dosadilo vam je da stalno uključujete i isključujete laptop zbog male autonomije rada? ASUS Super Hybrid Engine II tehnologija kojom je opremljena ASUS N serija donosi dve bitne stvari – veliku autonomiju i gotovo trenutnu operativnost nakon buđenja iz sleep moda. Zahvaljujući Instant On opciji novim N računarima su dovoljne dve sekunde da iz sleep moda pređu u radni režim, a u stanju pripravnosti mogu ostati čak do dve nedelje.


Preuzeto iz novina Informer, rubrika Inovacija
vrh strane