Magazin
Početna strana > Magazin > IT shop > ASUS MEMO Pad 7 (ME70) - Dobro došli u svet tableta

ASUS MEMO Pad 7 (ME70)
Dobro došli u svet tableta

 
Tableti su postali nezaobilazna potreba svakog čoveka. Ipak u masi ponuđenih uređaja na tržištu jako je teško odlučiti se za pravi uređaj. Asus MEMO Pad vam po veoma pristupačnoj ceni pruža sve ono što se od jednog 7" tableta očekuje.


Intelov procesor i odlično optimizovan Android KitKat sa posebno razvijenim Zen UI interfejsom omogućuje izuzetno glatko korišćenje i brze reakcije uređaja na sve vaše komande. SonicMaster tehnologija sa zvučnikom postavljenim sa prednje strane obezbeđuje čist i kvalitetan zvuk pa gledanje omiljenog spota sa YouTube-a, filma ili serije predstavlja pravi užitak. Kamera od 2MP pozicionirana sa zadnje strane zadužena je da sve vaše uspomene ostanu zabeležene kao fotografija ili video zapis, dok je prednja kamera opremeljna unapređenim sistemom za video pozive.

Asus MEMO Pad jedan je od najužih uređaja u toj klasi pa je samo držanje uređaja mnogo prirodnije i lakše. Ostalo vam je još da izaberete da li više volite kristalno belu ili mat crnu boju i zabava može da počne!
vrh strane