Magazin
Početna strana > Magazin > IT shop > ASUS Memo Pad 7 - prvi 64-bitni Android tablet na svetu

ASUS Memo Pad 7 - prvi 64-bitni Android tablet na svetu
 
Novi ASUS Memo Pad 7 (ME176) , naslednik veoma popularnog Memo Pad HD 7 (ME173X) tableta, je prevazišao sva očekivanja. Teško je setiti se bilo kog prenosnog uređaja koji je od svog prethodnika brži čak 3-7 puta . Tu su i brojna druga unapređenja, a najlepše u celoj priči je što i pored impresivnih performansi novi Memo Pad 7 spada u istu cenovnu kategoriju kao i prethodnik.
 

 
Kompaktniji i lepši
Memo Pad 7 (ME176) se odlikuje modernim dizajnom, a dostupan je u 5 atraktivnih boja . Okviri oko ekrana su veoma uski ( čak 26% uži nego na ME173X ), pa je ceo tablet primetno manjih dimenzijama od prethodnika i lako se drži jednom rukom. Smanjenje dimenzija nije uticalo na autonomiju rada, jer je Memo Pad 7 opremljen  baterijom koja omogućava neprekidan rad u trajanju do čak 9 sati.


Neverovatne performanse
ASUS Memo Pad 7 (ME176) sa ponosom nosi titulu prvog 64-bitnog Android tableta . U vreme kada se svi hvale brzinom teško je razdvojiti pouzdane informacije od onih drugih. Zato vam sa ponosom predstavljamo rezultate koje novi Memo Pad 7 postiže u popularnim test programima Quadrant i Antutu.
 

Trenutne performanse su impresivne, ali Memo Pad 7 ima i aduta u rukavu. Za razliku od drugih (32-bitnih) tableta na tržištu, sa dolaskom novog, 64-bitnog Androida, ME176 će imati još bolje performanse, jer će njegov procesor biti još bolje iskorišćen. U vreme kada proizvodi brzo zastarevaju, zaista je lepo kupiti tablet koji će vremenom postati još brži.
 

I ne samo performanse
Dobar tablet ne čine samo performanse. Zato je ASUS Memo Pad 7 opremljen IPS ekranom velikih uglova vidljivosti i vernog prikaza boja. Pored toga, tu su i stereo zvučnici , ali i aptX audio kodek koji omogućava da na Bluetooth slušalicama imate isti audio doživljaj, bez kašnjenja, kao kad koristite slušalice sa kablom.


Bežični prenos slike i zvuka
Želite sliku sa tableta da prebacite na monitor ili TV? Memo Pad 7 nudi Miracast tehnologiju koja omogućava bežični prenos slike i tona . Sada možete koristiti sve prednosti velikog ekrana nesputani ograničenjima koja nameću kablovi. Miracast na Memo Pad 7 podržava prenos 720p video materijala u 30 fps.  

Ako želite nešto veće – Memo Pad 8

Šta ako vam se dopada sve što nudi Memo Pad 7 (ME176), ali želite veći ekran?

Nema problema, tu je ASUS Memo Pad 8 (ME181) koji sa manjim modelom deli sve lepe karakteristike, počev od 64-bitnog procesora , preko IPS ekrana, do kvalitetne izrade i uskih okvira koji omogućavaju držanje tableta jednom rukom.

Zvuči neverovatno, ali Memo Pad 8 ima ekran dijagonale 8 inča , čija je površina čak 30% veća od onog na 7-inčnom modelu.
vrh strane