Magazin
Početna strana > Magazin > Mobilni telefoni > Asus Fonepad Note FHD 6

Asus Fonepad Note FHD 6

Upoznajte novi Asus Fonepad Note FHD 6 – spoj ultimativne tehnologije i elegantnog dizajna, tablet računar i telefon u jednom. Nijedan uređaj do sada nije beležio i prikazivao vaš svet tako jasno i precizno. Ekran dijagonale 6" i visoke rezolucije 1080 × 1920 Super IPS+ pobrinuće se da ne propustite ni detalj, bez obzira gde se nalazili i kada. Zarad veće sigurnosti i zaštite, ekran je pokriven mineralim staklom otpornim na ogrebotine.


Asus Fonepad Note FHD 6 je opremljen Intel Atom Z2580 dvojezgarnim procesorom na 2.0GHz, koji omogućava multitasking – korišćenje više aplikacija istovremeno, sa bržom internet pretragom i poboljšanim grafičkim performansama.  Za skladištenje podataka vam je dostupno 16GB, kao i slot za microSD karticu do 64GB, a moćna polimerska baterija 3200mAh će se pobrinuti da vam omiljeni sadržaji uvek budu dostupni.

Prednjim delom uređaja dominiraju i veliki stereo zvučnici, kako u donjem delu, tako i u gornjem. Celu prednju stranu Asus Fonepad 6 zaokružuje metalni ram, koji mu dodaju na kvalitetu.
Poleđina je izrađena of meke plastike, prijatne na dodir. U cilju postizanja što tanjeg dizajna, baterija se ne može skidati, ali ipak je napravljeno dovoljno prostora za Stylus olovku osetljivu na dodir. Kada je potpuno insertovana u uređaj savršeno se stapa. Inteligentna nova karakteristika Smart Text Selection koristi olovku da obeleži ključne reči ili rečenice tokom pretrage, i odmah prevodi tekts na jezik po vašem izboru.

Kako biste što lakše i brže podelili događaje iz vašeg života, na raspolaganju vam je zadnja kamera 8MP i prednja od 1.2MP, a novi procesor za fotografije radi u svim uslovima osvetljenosti. Zabeležite vaše prijatelje u najboljem izdanju uz novu funkciju ALL SMILE, koja snima više uzastopnih fotografija i dozvoljava vam da izaberete najbolju.


Preuzeto iz novina Informer, rubrika Inovacija
vrh strane