Magazin
Početna strana > Magazin > Mobilni telefoni > Asus Fonepad 7 FE170

Asus Fonepad 7 FE170


7-inčni Asus Fonepad 7 (FE170) promeniće vaše iskustvo kada su mobilni telefoni u pitanju. Debljine svega 110mm i uzanog okvira savršeno udobno staje na dlan jedne ruke, pružajući vam izuzetno prenosiv Android tablet sa svim 3G telefonskim funkcijama za maksimalnu povezanost – bilo gde i bilo kada.

Potpuno nov korisnički interfejs, Asus ZenUI , sadrži preko 200 nadogradnji i poboljšanja za standardni Android operativni sistem, a imate i mogućnost nadogradnje na najnoviju Android 4.4 KitKat verziju.

ASUS Fonepad 7 sadrži 2x više snage: Intel® Atom™ Multi-Core procesor 1.2 GHz sa Intel® Hyper-Threading tehnologijom koja omogućava brzo pretraživanje interneta, kao i brzo učitavanje HD video klipova i igranje igrica.


Fonepad 7 je definitivno projektovan da bude izdržljiv – njegova baterija može izdržati 10 sati neprekidne reprodukcije video materijala od 720P i 30 sati 3G razgovora.
Za sjajno muzičko iskustvo tu su, kao i uvek, zvučnici sa SonicMaster tehnologijom, a za dodatnu memoriju microSD slot koji podržava čak 64GB.

Volite da razgovarate sa prijateljima preko Skype -a i da fotografišete? Asus Fonepad 7 ima na rasplaganju zadnju kameru od 2 megapiksela i prednju od 0.3 megapiksela, sa pobošljanom obradom signala koji pruža odlične rezultate u svim svetlosnim uslovima. Opcija Time-Rewind koja fotografije čuva čak i pre nego što pustite okidač, kako ne biste propustili sledeći momenat, a Smart Remove alat za doterivanje fotografija vam dopušta da uklonite neželjenu pozadinu ili jednostavno izdvojite deo fotografije koji želite da sačuvate.
vrh strane