Magazin
Početna strana > Magazin > Mobilni telefoni > Alcatel Onetouch Go Watch


PROVEDI LUDI VIKEND

Konačno pametan sat koji je za sve spreman. Bez obzira na to koje lude avanture planiraš, GO WATCH te nikad neće izneveriti.
 

DIŽEŠ TALASE?

Ne ostavljaj sat. GO WATCH je vodootporan, pa ne moraš da se brineš da li ćeš ga skidati pre nego što skočiš u vodu.

 

MENJAJ STIL

Kombinuj za novi stil svaki dan. Pošto prednje kućište i narukvica mogu lako da se menjaju, a na izboru su ti desetine kombinacija boja, tako da bez problema možeš prilagoditi sat svom stilu.

 

KOJI TI JE EMOCIONALNI PULS?

Kako se osećaš? Kuliraš? Otkačeno? Možda malo gladno? GO WATCH to može da prepozna. Samo pritisni dugme „Go“ da ti snimi emocionalni puls, odaberi temu i pokaži svima kako se osećaš tako što ćeš šareni i detaljan grafički prikaz podeliti na društvenim medijima.
 

DIREKTNA AŽURIRANJA

Pošto ti je na ručnom zglobu, uvek ćeš biti u toku. Preuzmi ažuriranja s društvenih medija, dolazećih poziva, tekstualnih poruka, e-pošte i drugog, a sat će ti omogućiti da letimičnim pogledom odlučiš šta ti je važno, a šta ćeš ignorisati.
 

PREUZMI KONTROLU

Kada imaš GO WATCH, to je kao da imaš daljinski na ruci. Upravljaj kamerom na pametnom telefonu i muzičkim plejerom koji su udaljeni do 10 metara* laganim dodirom. Možeš čak i da upariš sat sa GoPro da zabeležiš sve što se dešava.
*Za Android 4,3/iOS 7
vrh strane