Vox Electronics
AKVAFOR

AKVAFOR je najveći proizvođač filtera za prečišćavanje vode za domaćinstvo u Rusiji. Njihova je konstantna briga da korisnici dobijaju samo čistu filtriranu vodu najboljeg kvaliteta.


O kompaniji
 
AKVAFOR je osnovan 1992. godine kao kompanija koja se bavi razvojem i proizvodnjom filtera za prečišćavanje vode za domaćinstvo. Danas je to jedna od najvećih kompanija,koja broji više od 1000 zaposlenih visoke kvalifikacije.
AKVAFOR filtere za vodu koriste milioni porodica na teritoriji Rusije, bivših republika Sovjetskog saveza, država EU, Amerike i Azije.
Odličan kvalitet proizvoda AKVAFOR postiže stalnim usavršavanjem već postojećih proizvoda i pravljenjem novih. Veliku pažnju dajemo razvoju naprednih tehnologija za prečišćavanje vode i načinima njihove primene.Naši filteri koriste samo najbolje materijale, a kvalitet robe se prati na svim etapama njihove proizvodnje.
АKVAFOR je sopstvena proizvodnja, razvoj i ostvarenje ideja u konačnom proizvodu. Svi naši proizvodi razvijaju se uzimajući u obzir različite potrebe za prečišćavanje vode, što omogućava efektno prečišćavanje vodovodne, bunarske i izvorske vode na bilo kom mestu na svetu.

Danas je AKVAFOR najveći proizvođač materijala za prečišćavanje vode za piće i filtera za prećišćavanje vode za domaćinstvo na njihovoj osnovi. Pažnja koju posvećujemo specifičnosti problema prečišćavanja vode u raznim uslovima i naučni potencijal naših saradnika je ono što nam je omogućilo da postanemo tehnološki lider na tržištu prečišćavanja vode za domaćinstvo.
Mi se brinemo o tome da naši korisnici dobiju proizvod najboljeg kvaliteta. Glavni cilj komapanije je bezbednost potrošača i visoki kvalitet proizvoda potvrđuju sertifikati saglasnosti visokih međunarodnih standarda kvaliteta od vodećih nezavisnih svetskih organizacija.


AKVAFOR razvija i proizvodi veliki deo materijala i delova za svoje filtere. Zato smo veoma ponosni što su oni mnogo cenjeni od strane kupaca i profesionalaca u oblasti prečišćavanja vode. U ovom delu možete se upoznati sa našim dostignućima.

Dostignuća

 

14-og novembra 2012 godine, završen je najprestižniji ruski konkurs “Robna marka godine 2012”. Kompanija Akvafor je osvojila dve nagrade: Filteri-bokali i Filteri za prečišćavanje vode - “Modeli sa posebnom slavinom”.

Nezavisna istraživanja su pokazala da milioni porodica u Rusiji koriste proizvode AKVAFORA.

Nagrada “Robna marka” postoji više od deset godina. Organizatori ovog konkursa su:
Međunarodna biznis asociacija i Privredna komora Rusije, a partneri su vodeće istraživačke kompanije Nielsen i КОМКОН.
 
  Sertifikat kvaliteta LGA

Kvalitet proizvodnje kompanije AKVAFOR proveren je i potvrđen od strane međunarodne korporacije LGA. Sertifikat LGA je garancija toga da filteri AKVAFOR u potpunosti zadovoljavaju zahteve međunarodnih standarda za prehrambene proizvode.
 
  Pun ciklus proizvodnje i kontrola kvaliteta

Visoki kvalitet proizvodnje je jedan od glavnih orijentira AKVAFOR-a. Da bi proizvodili najbolje filtere, mi obavljamo pun ciklus njihove proizvodnje, na svakoj etapi proveravajući kvalitet rezultata. Efektnost naših napora potvrđuje međunarodni sertifikat ISO 9001:2000, koji se svake godine dodeljuje Akvaforu.
 
  AKVAFOR - ODLIČAN

Poznato je da se kao uzrok mnogih bolesti javlja niski kvalitet vode za piće. Najekonomičniji i najudobniji način njihovog rešenja je filter za domaćinstvo. Nezavisni Centar Ekspertiza Test je uporedio kako rešavaju zadatak dodatnog prečišćavanja vode filteri-bokali raznih marki i počastvovao bokale AKVAFOR ocenom <<odličan>>.
 
Tehnološko liderstvo AKVAFORA

Kompanija AKVAFOR je tehnološki lider u oblasti prečišćavanja vode za piće za domaćinstvo. Jedinstvena svojstva naše proizvodnje zaštićena su sa 53 patenta, među kojima je 41 ruski patent i 8 patenata SAD-a.
Voda, prečišćena filterima AKVAFOR, preporučuje se za dečiju ishranu

Visoki kvalitet prečišćavanja vode za piće filterima AKVAFOR potvrđen je istraživanjima, sprovedenim u Institutu za Toksikologiju Minzdrava Rusije, a filtrirana voda preporučuje se za korišćenje pri pripremanju dečije ishrane.
 
Studio B - 1. deo Studio B - 2. deo
   
 
Studio B - 3. deo