Acer Aspire Switch 10

Dosadili su vam standardni laptop računari, a da ne pričamo o desktopu? Acer Aspire Switch 10, je super tanak i inovativan laptop računar izrađen od aluminijuma, koji će vas u potpunosti oduševiti.

Poseduje IPS ekran visoke Full HD rezolucije, koji prikazuje više detalja nego ikada sa najvećim mogućim uglom gledanja i minimalnom distorzijom slike. Ono što čini ovaj uređaj još izuzetnijim jeste Gorilla® Glass 3 staklo najnovije generacije, koje čini ekran još otpornijim na ogrebotine i čini ih manje vidljivim – i do 3 puta. Bez obzira da li pripadate tipu osobe koja voli da bude unutra ili ste avanturista, ili mešavina oba tipa, Aspire Switch 10 je dizajniran za svakodnevnu upotrebu – bilo gde da krenete. Njegova Acer LumiFlex™ tehnologija displeja obezbeđuje optimizovanu kontrolu boje koja vam omogućava da gledate filmove i šaljete fotografije čak i dok se sunčate na plaži.

Što se tiče hardvera, opremljen je Intel® Atom™ procesorom koji može da podrži sve vaše zadatke. Ali to nije ono što ga čini jedinstvenim – Switch 10 možete transformisati u 4 različita uređaja koja vam dozvoljavaju rad u svim uslovima i okruženjima. Možete ga skinuti sa baze i koristiti kao tablet, zadatke završavati u laptop postavci, okrenuti ekran kako biste podelili fotografije na društvenim mrežama ili ga okrenuli da gledate film kada ste ograničeni prostorom. Okrenite, rotirajte ili diskonektujte u sekundi – jedinstvene Acer Snap šarke koriste nevidljivu snagu magnetizma za jednostavnije rešenje za povezivanje sa tastaturom koju možete lagano ukloniti i ponovo povezati sa displejem.

Zero Air Gap tehnologija sjedinjuje dodir i vidljivost bolje nego ikada za zaista impresivno iskustvo korišćenja ekrana osetljivog na dodir. Ova tehnologija direktno vezuje modul na panel osetljiv na dodir i tako eliminiše refleksije, koje mogu sniziti kontrast i uglove vidljivosti, naročito u sunčanim uslovima.


Preuzeto iz novina Informer, rubrika Inovacija