Aktuelno
Početna strana > Aktuelno > 4 dana ludih cena!

4 dana ludih cena!


Poštovani kupci,

Tehnomanija je ponovo spremila specijalne popuste za vikend - 4 dana ludih cena!
Od četvrtka do nedelje u svim Tehnomanija prodajnim objektima, kao i u našoj internet prodavnici, možete uživati u neverotvatnim sniženjima. Obuhvatili smo sve kategorije proizvoda, od bele tehnike, preko televizora i računara sve do malih kućnih aparata. Trudili smo se da obezbedimo za svakog po nešto, jer mi želimo da sa svim našim kupcima podelimo ovo neverovatno sniženje.

 

Iskoristite slobodno vreme ovog vikenda i prošetajte do najbližeg Tehnomanija prodajnog objekta i pogledajte šta smo sve pripremili za Vas. Ljubazni prodavci će odgovoriti na sva Vaša pitanja, kako u vezi akcije tako i u vezi karakteristika proizvoda.
Kada odaberete željeni uređaj, ostaje samo da se opustite i sačekate uređaj u toplini sopstvenog doma. Porudžbine primljene do 19h biće isporučene u roku od 24h, a porudžbine primljene posle 19h biće isporučene u roku od 48h.
Kompletan katalog možete preuzeti na našem sajtu www.tehnomanija.rs. Za dodatne informacije pozovite naš call centar na 011/3-713-713 ili na *001 za pozive iz mobilnih mreža.


Vaša Tehomanija!


 
vrh strane