Canon objektiv EF 50 1 8 STM

Canon objektiv EF 50 1 8 STM

Šifra EF 50 1 8 STM

Detaljnije
Žao nam je, ovaj proizvod više nemamo u ponudi.

Canon EF 50mm f/1.8 STM

Pristupačni objektiv visokog kvaliteta koji je savršen za kreativne portrete i snimke pri slabom osvetljenju. Zamućujte pozadine da biste istakli subjekte i uživajte u glatkom, skoro nečujnom fokusiranju pomoću ultrazvučnog motora prilikom snimanja video zapisa.

Prednosti
  • Fantastičan objektiv za portrete
  • Brzo, skoro nečujno fokusiranje
  • Odlične performanse u uslovima slabog osvetljenja
  • Izuzetno oštar kvalitet slike
  • Kompaktni dizajn koji možete da ponesete svuda


Detaljne karakteristike

Fantastičan objektiv za portrete
EF 50mm f/1.8 STM zamućuje pozadinu iza subjekta i omogućava vam da ga zaista istaknete. Takođe vam omogućava da popunite kadar bez neprijatnog približavanja, što olakšava postizanje prirodnog izraza lica.
Kada se koristi sa EOS fotoaparatima punog formata, EF 50mm f/1.8 STM se ponaša kao standardni objektiv i daje perspektivu sličnu onoj koju vidi ljudsko oko – idealno rešenje za svakodnevno fotografisanje visokog kvaliteta.

Brzo, skoro nečujno fokusiranje
Tehnologija skoro nečujnog ultrazvučnog motora omogućava izuzetno brzo fokusiranje prilikom snimanja fotografija, pa možete za tren da reagujete i da zabeležite teško uhvatljive trenutke. Prilikom snimanja video zapisa fokusiranje je glatkije i sporije, za materijal koji krasi profesionalni, bioskopski izgled.

Odlične performanse u uslovima slabog osvetljenja
EF 50mm f/1.8 STM prima veliku količinu svetla, pa možete da nastavite da snimate čak i kada okruženje počne da postaje tamnije. Zabeležite atmosferu trenutka pomoću dostupnog ambijentalnog svetla – obožavaćete rezultate.

Izuzetno oštar kvalitet slike
Ovaj fiksni objektiv bez zuma daje izvanredan kvalitet, bez obzira da li snimate fotografije ili video zapise. Oštrina se poboljšava, kontrast se povećava, a izobličenja se umanjuju radi dobijanja prirodnijeg rezultata.
Stakleni elementi koji se nalaze u objektivu EF 50mm f/1.8 STM imaju poznati Super Spectra premaz kompanije Canon koji sprečava pojavu odbleska i senki kada snimate prema svetlu.

Kompaktni dizajn koji možete da ponesete svuda
Maleni EF 50mm f/1.8 STM težak je samo 160 g i dugačak samo 40 mm, pa ćete uvek imati mesta za njega u torbi. Taktilni prsten za ručno fokusiranje lako se pronalazi i koristi bez odvajanja fotoaparata od oka.
Model Canon objektiv EF 50 1 8 STM
Tip Objektiv
Minimalni otvor blende 22
Ugao slike Horizontalni, vertikalni, dijagonalni: 40º, 27º, 46º
Veličina filtera 49 mm
Težina 160 g
Ostalo Struktura objektiva (elementi/grupe): 6/5
Broj krilaca blende: 7
Najmanja razdaljina za fokusiranje (m): 0.35
Maksimalno uvećanje (x): 0.21
Informacija o udaljenosti: Da
AF pokretač: STM

Komentari za proizvod Canon objektiv EF 50 1 8 STM

Dodatne informacije
* Tehnomanija doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
** Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om. Cene proizvoda poslednji put ažurirane 24.01.2018 u 08:10