Call Centar: (011)3-713-713 Reklamacije: (011)3-713-714
ulogujte se kupujete prvi put? registrujte se

Pokloni

O nama

Tehnomanija online prodavnica: najjeftiniji laptopovi, tableti na akciji, MTS telefoni za 1 dinar , kao i rasprodaja tableta i monitora .
Dodatne pogodnosti: odloženo plaćanje , plaćanje na rate , plaćanje na čekove ili karticom. Garantovan kvalitet i brza besplatna isporuka.
Pitate se gde kupiti tablet , laptop ili smart telefon ? Odgovor je uvek Tehnomanija!

detaljnije >

Početna strana > Novosti > Besplatna isporuka preko 500 rsd

Besplatna isporuka preko 500 rsd

21.01.2014.

Poštovani,

Obaveštavamo vas da Tehnomanija vrši besplatne isporuke na teritoriji cele Srbije, za sve kupovine preko 500 rsd . Poručene proizvode možete platiti prilikom preuzimanja. Vreme dostave na teritoriju Beograda je do 24h, a za ostatak Srbije do 48h.Tehnomanija internet prodavnica nudi preko 20.000 proizvoda proverenih svetskih brendova, a najskorije priznanje Best Buy nagrada vam garantuje najbolji odnos cene i kvaliteta.

Nagrada za najpovoljniju kupovinu Best Buy Award je projekat švajcarske organizacije ICERTIAS – International Certification GmbH, sa sedištem u Cirihu, Švajcarska.

Istraživanje Best Buy Award meri isključivo iskustvo ispitanika i njihovo zadovoljstvo odnosom cene i kvaliteta koji prodajni lanci nude na tržištu. Asortiman od preko 20.000 proizvoda proverenih svetskih brendova, odloženo plaćanje bez kamate, besplatna isporuka, plaćanje na kućnoj adresi, vredni pokloni, promocije – sve to je doprinelo poverenju kupaca, a dobijena nagrada je garancija da vas u Tehnomaniji očekuje najbolji mogući kvalitet proizvoda za vaš novac.

Hvala na poverenju.
 

Vaša Tehnomanija
vrh strane