LG 34" LED LCD monitor 34UM95C P

LG 34" LED LCD monitor 34UM95C P

Šifra 34UM95C P

Detaljnije
Žao nam je, ovaj proizvod više nemamo u ponudi.

34-inčni 21:9 UltraWide™ QHD monitor

LG 21:9 UltraWide™ 34UM95

  • Doživite LG proizvode za kućnu zabavu
  • 21:9 UltraWide™ QHD
  • Upravljanje bojom
  • Dual Link-up / Dual Controller
  • Kristalno postolje / CINEMA Screen dizajn

LG 34UM95C je prvi na svetu 34" ekran s formatom slike 21:9 i rezolucijom 3440x1440. Ova ogromna površina čini ga savršenim ne samo za kućnu upotrebu, nego čak i za profesionalce. Karakteristike 4 Screen Split i Dual Link-up poboljšavaju korisničko iskustvo. Pored toga, LG IPS panel sa 10-bitnom obradom boja (preko DisplayPort-a) pruža realistične boje iz svakog ugla. Zahvaljujući Kristalnom postolju i minimalističkom Cinema Screen dizajnu, LG 34UM95C može biti ukras vašeg radnog stola.21:9 UltraWide™ QHD
3440X1440 UltraWide™ QHD ekran pruža najoštriji kvalitet slike. Njegova površina piksela je oko 1,8 puta veća nego kod UltraWide™ Full HD 21:9 monitora, i oko 2,4 puta veća od Full HD 16:9 monitora. Pruža efikasno okruženje prilikom korišćenja Microsoft Office programa, prikazujući 47 kolona i 63 redova u Excelu.
* Format ekrana 21:9 ili rezolucija 3440 x 1440 (60Hz) možda neće biti raspoloživi, zavisno od sadržaja, uređaja, interfejsa ili grafičke kartice.

Upravljanje bojom
Radi postizanja realističnih i prirodnih boja, monitor 34UM95C kalibriše u realnom vremenu, ne zaviseći od boja predviđenih grafičkom pločom. Sâm monitor je opremljen ugrađenim uređajem za skaliranje i softverom True Color Finder, da bi direktno podesio postavke boja u skladu s korisnikovim odabirom. Pored toga, njegov 10-bitni prikaz boja je 64 puta bogatiij nego 8-bitni prikaz boja, iznova stvarajući boje mekano i prirodno, bez trakastog prikaza preliva boja. Uživajte u zapanjujućoj tačnosti boja, za više zadovoljstva prilikom gledanja.
* Za kalibraciju hardvera neophodan je True Color Finder (Kompatibilan samo sa Windows XP/7/8 pomoću DisplayPort-a; Windows 7/8 pomoću Thunderbolt-a; ili New Mac Pro® pomoću DisplayPort-a/Thunderbolt-a), i kompatibilni kalibrator (nije isporučen).
* Ekran podržava 10-bitne boje, samo preko Displayport-a

Mac Pro®
Monitor 34UM95C podržava Mac Pro®. Dva originalna programa, 4-Screen Split i True Color Finder, spremna su za verne korisnike računara Mac Pro®. Sinhronizujte svoj Mac Pro® sa najboljim monitorom za profesionalne grafičke dizajnere i ostale Mac Pro® profesionalce.

Kristalno postolje / CINEMA Screen dizajn
Providno Kristalno postolje i supertanka CINEMA Screen maska dizajnirani su tako da monitor izgleda kao da lebdi. Uz njih, možete da se zadubite u ekran i u njegove sadržaje. Sâm dizajn je minimalistički i zadovoljiće vaš estetski ukus.

4-Screen Split
Uz široki format ekrana 21:9, sada možete na jednom ekranu istovremeno da radite sa 4 programa. Karakteristika 4-Screen Split na praktičan način deli vaš ekran sa 2 na 4 prilagodljiva podekrana u veličini koju želite, bez ikakvog preklapanja prozora. Kompatibilan sa Mac® sistemom, pruža 8 različitih formata ekrana, koje možete promeniti jednim klikom, i povećava ne samo vaše uživanje nego i produktivnost.
* Za softver 4-Screen Split neophodni su DVI-D(Dual Link), DisplayPort ili HDMI konekcija sa Windows XP/Vista/7/8 ili Mac OS® X 10.9(Mavericks).

Dva različita uređaja ubuduće vas neće primorati da koristite dva monitora. Funkcije Dual Link Up i Dual Controller rešavaju problem.
Ukoliko ste u situaciji da morate raditi, recimo, na personalnom računaru i na Macu istovremeno, stalna i napregnuta pažnja a posebno fizički umor zbog guranja stolice levo-desno mogu biti zaista neprijatni. Međutim, ne treba da padate u očajanje. 34UM95C monitor ima efikasnu Dual Link-up funkciju, koja omogućava da dva uređaja bude istovremeno spojena sa monitorom u prostornoj razmeri 1:1, i da ekran bude podeljen na dva dela za dva različita inputa. Dakle, u slučaju potrebe, možete prikazati dva različita "sveta" na zakrivljenom, ultraširokom ekranu 34UM95C monitora. I ne samo da ta dva uređaja mogu biti spojena sa istim monitorom, moguće je sadržaj sa jednog uređaja prebaciti na drugi. Dual Controller funkcija (softver) omogućava prenos dokumenata bez pomoći posebnog uređaja za prenos podataka.
* Dual Controller softver biće raspoloživ u martu 2015, i treba ga aktivirati u Product Support meniju.
* Dual Controller funkcioniše kad su dva uređaja (npr. personalni računar i Mac Pro®) spojena na 34UM95C monitor dele istu mrežu.

IPS displej
Pošto LG IPS monitor poseduje konzistentnost i manje promena u temperaturi boje, on nudi doživljaj boje istovetan boji na originalnoj slici. Možete uživati u realističnom kvalitetu slike, bez menjanja boja, bilo da stojite ili ležite.To vam omogućava da uživate u bilo kom sadržaju, na primer u akcionim filmovima, u krstarenju vebom i u RPG igrama, i to dugo i komforno.

Bez treperenja
Zaštitite svoje oči od zamornog treperenja i od plavog svetla. Novi sistem kompanije LG protiv treperenja uvek je uključen, da bi nivo treperenja sveo gotovo na nulu. Pored toga, aktivirajte režim za čitanje da biste jednim dodirom brzog tastera sveli na minimum štetnu plavu svetlost. Ne zamarajući oči radite, igrajte igrice ili gledajte filmove, dokle god želite. Koristite praktične i jednostavne brze tastere za još više zadovoljstva.

Džojstik
Džojstik predstavlja harmoniju preciznih komandi menija i analogne osetljivosti. Uz zabavno upravljanje konvencionalnim džojstikom, njegova moderna tehnologija i dizajn omogućavaju jednostavno upravljanje pomoću prijatnog dodira. Pored toga, intuitivni korisnički interfejs bez preklapanja lakši je za razumevanje i za selektovanje menija.
Model LG 34" LED LCD monitor 34UM95C P
Dijagonala 34"
Rezolucija 3440x1440
Tip panela IPS
Tip osvetljenja LED
Osvetljenost 320 cd/m2
Kontrast Mega
Ugao vidljivosti H/V R/L 178 (Typ.), U/D178 (Typ.)
HDMI 2
Display port Da
Zvučnici 7W x 2
Ostalo Ulaz/Izlaz - Tip/Ulaz: Adapter/100~240V
Potrošnja - Normalna - uklj. (tipično): 80W
Potrošnja - Ekonomični režim /Sleep režim (maks.): 1,2W
Potrošnja - Jedn. str. isklj. (maks.): 0,5W

Frekvencija (H/V):
HDMI: 30kHz~90kHz / 56Hz~61Hz
DisplayPort: 30kHz~90kHz / 56Hz~61Hz

Karakteristike:
USB Up x 1
USB port x 3
sRGB
DDC/CI
HDCP
Plug & Play
Bez treperenja

Postolje:
Odvojivo podnožje
Podešavanje nagiba (ugla): -5º~15º
Zakretanje (podešavanje ugla): Ne

Standardna:
UL(cUL)
FCC-B, CE
EPA
Windows sertifikat: Windows 8
Boja Crna/srebrno postolje
Dimenzije bez postolja (ŠxVxD) 82,99 x 37,98 x 8,29 cm / 6,7 kg
Dimenzije sa postoljem (ŠxVxD) 82,99 x 46,89 x 17,29 cm / 7,7 kg

Komentari za proizvod LG 34" LED LCD monitor 34UM95C P

Dodatne informacije
* Tehnomanija doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
** Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om. Cene proizvoda poslednji put ažurirane 18.12.2017 u 11:15