Henkel - Somat

Kuhinje Aran
www.aran.rs


Fabrika ARANWORLD se nalazi u mestu Casoli di Atri (TE), Italija, u blizini Pescare.  Trenutno je prisutna u preko 100 zemalja sveta, na svih 5 kontinenata, gde ima svoje izložbene salone. Učestvuje na svim vodećim sajmovima na svetu: Milano, Čikago, Orlando, Madrid, Dubai, Las Vegas i Moskva. Stalno prati razvoj novih tehnologija, usavršava dizajn i funkcionalnost svojih proizvoda.


Fabrika ima poseban softver sa bazom podataka svih pojedinačnih elemenata, koji omogućuje da se u svim zemljama sveta na isti način vrši projektovanje i naručivanje. Na taj način, za samo 30-60 dana, kuhinja proizvedena u Italiji može biti dopremljena do kupca.Već u fazi projektovanja kupac aktivno učestvuje u izboru adekvatnog rešenja, dok ne dobije željeni izgled svoje kuhinje. Zahvaljujući trodimenzionalnom prikazu on je u mogućnosti da verodostojno sagleda izgled svoje kuhinje u prostoru.


Veliki izbor modela modernih i rustičnih kuhinja upotpunjen je ponudom trpezarijskih stolova i stolica, dodatnim aksesoarom za kuhinjske elemente, a od nedavno se rade i plakari za garderobu. Brojni materijali podržavaju visoke standarde  i dugovečnost. Sve kuhinje izrađuju se po meri i  u njih se može ugrađivati tehnika svih brendova.

 

Kuhinje Aran

Moderne kuhinje

Volare, Dali, Miro, Mia, Bilma, Doga, Tidra, Masca, Tenes, Teca
Rustične kuhinje

Murano, Etrusca, Golea, Panera, Aria, Provenzale


Za sve vrste informacija možete se javiti na telefon 011/3629-175
ili nas posetite u City Store, Sarajevska 66 u Beogradu.