Početna strana > Kuhinja Marles - Rustica

Kuhinja Marles - Rustica


Utisak plemenite lepote

Nagoveštaj prirode izvor je lepote. Toplina dodira osnova je domaće ugodnosti. Majstorski dizajnirani detalji dokaz su svojevrsne plemenitosti. Kuhinje Marles, stvorene prema uzoru najboljih tradicija prošlosti, odličan su odgovor na izazove sadašnjosti i budućnosti. Grupa kuhinja Rustika spaja one koji su izrađeni tako da traju.

 

Diona
Rustikalna kuhinja, koja je svoje nadahnuće pronašla u bojama svetlog javora i raskošnog meda, podstiče osećaje kućnog uživanja i topline. Vratanca s naznačenim okvirima i strukturom horizonatalnih linija pozivaju na otvaranje i otkrivanje novih užitaka.
 

Korina
Brušeni detalji ispunjavaju želje i te kako izbrušenog ukusa. Staklo se sa svojim motivima prelama s plemenitošću trešnjinog drveta, a oboje inovativnošću sudopera od siligora.
 

Temida
Snaga hrastova spaja se sa majstorskim vitrinama i zlatnim nijansama mesinga. Svaki se dodir čini kao vraćanje nekoj davnoj plemenitosti. Čvrstoća prošlosti puna je sadašnje mekoće.
 

Neda
Čvrstoća hrastovog drveta toplo je kućna i kad se spoji s laganijim karakterom furniranog punjenja. Promišljena udubljenja na vratancima naglašavaju njegovu večnu privlačnost.
 

 

vrh strane