Henkel - Somat

Kuhinja Marles - Ideal


Proverene kombinacije

Sklad sa svim ostalim stambenim prostorima, mogućnost kombinovanja za stvaranje vlastite kuhinje po meri, pouzdanost i kvalitet – to su prve zapovesti dobrog izbora za uvek privlačni centar kućnog života. Kuhinje Ideal slede te zapovesti sa najlepšim licima domaće ugodnosti.
 

Tara javor
Sva godišnja doba iscrtana su u izgledu javorova drveta. U svako su vreme dostupni pogledima, dodirima, doživljaju kućne atmosfere u prostoru iznenađujuće savremenosti koja je puna čistih linija.
 

Elida trešnja
Raskoš trešnjinog drveta okružuje središte doma. Novi oblik šireg i privlačno produbljenog dela za kuhanje poziva izvoru ukusa, mirisa, uživanja. Njegovo šarenilo naglašava toplinu.
 

Elida breza
Plavi prozorčići mame na pogađanje za čim se još može potražiti u vitrinama domaćih dragocenosti. Plave ručke pozivaju na otvaranje plavih ili vrata boje breze. Iza njih je sve što očekujete...
 

Vesta zelena
Kad želiš svežinu, podseća na zelenu jabuku. Kad želiš osećaj čvrstoće, osetiš stabla belih breza. Kod kuće je sve moguće. I sve je pri ruci u ostavi na izvlačenje, vitrini, pregradi...
 

Vita papar & sol
Nije samo bela, iako se čini belom. Privlačne su površine originalno začinjenje. Pune dojmova naizgled slučajno rasute soli i baš prikladnih granula bibera, pobuđuju kuvarsku maštu.
 

Vita bukva
U kuhinji s izgledom drveta bukve sve se čini sunčanije i svetlije - bez obzira radilo se o prostoru kojem lepotu stvaraju frontovi sa uzorkom godova iz prirode ili pak o kombinaciji prizvuka drveta sa slanobelim vratancima.
 

Vita trešnja
U kuhinji s izgledom trešnjinog drveta, svaki je dan proleće. Ona privlači bogatstvom slasnih zalogaja, stvorenih za ljude koji su vredni domaće plemenitosti. Ako želite, možete je dopuniti vratancima boje vanile.
 

Vita vanila
Dom koji miriše na vanilu svako doživljava na svoj način. Iza staklenih vratanaca čekaju sećanja, na policama nove mogućnosti. Boja vanile pretvara kuhinju u prostor zavodljivosti za izabrane ukuse.