Početna strana > Kuhinje Marles

KUHINJE MARLES

Veliki broj kuhinja smo već opremili i mnoge ukuse i zahteve zadovoljili. Velike i male, moderne i klasične, jednostavne i zahtevne... Svaka je urađena po meri, svaka je odraz želja i zahteva naših kupaca.

Naša filozofija
U prodajnim objektima Tehnomanije postoji uigrana ekipa stručnjaka, koja će kupcima pomoći da dođu do kuhinje kakva im  je potrebna i koja odgovara njihovom ukusu. Veliku pažnju poklanjamo željama kupaca, jer svaki pojedinac traži drugačiji pristup. Naši stručnjaci će nacrtati idealan raspored elemenata, predložiti prave materijale, uz njihovu pomoć ćete uskladiti boje. Svaki odabrani element će se, precizno i po meri kupaca, proizvesti u fabrici kuhinja i nameštaja Gorenje u Sloveniji. Na kraju ćemo kuhinju dopremiti kod kupca i ugraditi je.

Upravo mogućnost da posao završimo u celini, naša je velika prednost. Imamo najsavremeniju, kompjuterski vođenu proizvodnju, koja odgovara evropskim standardima kontrole kvaliteta. Gorenje kuhinje pružaju širok izbor različitih elemenata, koji korisniku daju neograničene mogućnosti kombinovanja. Danas nudimo preko 150 različitih modela kuhinja, u preko 300 različitih kombinacija boja, a paleta se iz godine u godinu širi. Materijal, od kojeg se kuhinje izrađuju, pažljivo je odabran. U obzir dolaze samo kvalitetno drvo, furnir ili iveral. Kvalitet naših kuhinja potvrđuje i 2-godišnja garancija, najduža na našem tržištu. Akcenat je stavljen na površinsku obradu proizvoda, da bi bili otporni na vlagu, više temperature i prisustvo agresivnih sredstava za čišćenje. O kvalitetu kuhinja Gorenje ili Marles svedoče iskustva mnogobrojnih domaćinstava, koja ih koriste dugi niz godina.

 

Glavni prodajni argumenti:
  • kvalitetne kuhinje renomiranih proizvođača Gorenje i Marles
  • stručno projektovanje po Vašim željama
  • izrada konačnog projekta i besplatna završna merenja
  • besplatna montaža i dostava u roku
  • prilikom poručivanja, avansna uplata samo 30%
  • 2 godine garancije

 

Na slici je prikazan tipski sastav kuhinje sa cenama:

Kuhinja REA         136,250 din
Kuhinja SELENA   154,650 din
Kuhinja VITA        151,300 din
Kuhinja DIONA     171,000 din
Kuhinja KORINA   188,100 din 

 

Kuhinje Marles

CREATIV

S nagoveštajem budućnosti
Ne, dan nije isti danu. Svako vrieme ima svoj izgled, svoje dodire, svoje oblike. Ko gleda napred taj traži nove izazove i nove spoznaje. I u domaćoj kuhinji!  S drukčijim razmeštajem, s kreativnim pristupima, s novim kombinacijama otvaramo vrata budućnosti. Kuhinje Creative obeležava nagoveštaj novih vremena.


IDEAL

Proverene kombinacije
Sklad sa svim ostalim stambenim prostorima, mogućnost kombinovanja za stvaranje vlastite kuhinje po meri, pouzdanost i kvalitet – to su prve zapovesti dobrog izbora za uvek privlačni centar kućnog života. Kuhinje Ideal slede te zapovesti sa najlepšim licima domaće ugodnosti.

 

RUSTICA

Utisak plemenite lepote
Nagoveštaj prirode izvor je lepote. Toplina dodira osnova je domaće ugodnosti. Majstorski dizajnirani detalji dokaz su svojevrsne plemenitosti. Kuhinje Marles, stvorene prema uzoru najboljih tradicija prošlosti, odličan su odgovor na izazove sadašnjosti i budućnosti. Grupa kuhinja Rustika spaja one koji su izrađeni tako da traju.

 

OPTIMAL

Privlačna dostupnost
Jednostavnost u lepoti, funkcionalnost u ideji, dostupnost u ceni. Takve su odlike grupe kuhinja Optimal. Izrađene su tako da ih mogu sastaviti čak i kućni majstori, zato su posebno zanimljive za one koji žele brza rešenja i koji veruju vlastitim sposobnostima. Kuhinje Optimal s izvrsnim kombinacijom cene i kvaliteta!

 

 

    Detalji i njihova svojstva

      Radne površine

 

    Kuhinjska vrata


Radno vreme promotera/projektanta:


Prva i treća sedmica u mesecu
sreda i četvrtak: 12h - 19h
subota: 10h - 15h

Druga i četvrta sedmica u mesecu
ponedeljak, utorak i petak: 12h - 19h


Za sve vrste informacija možete se javiti na telefon 011/3629-175
ili nas posetite u City Store, Sarajevska 66 u Beogradu.

vrh strane