Kuhinja Gorenje - Classic
 

Dragocenost drveta. Tradicija. Toplina.

Potrebno je puno dodira prirode da bismo postali svesni njene čudesne lepote. A treba nam i puno samopouzdanja da možemo u jednostavnim uspomenama na nekadašnje dane otkriti najvažnije želje sadašnjosti, zajedno doživljavati toplinu doma, osetiti u njemu čvrsto sklonište, spoznati tajanstvenu povezanost trenutaka koji stvaraju utisak da vreme teče drugačije. Plemenite impresije drveta daju kuhinji, zajedno s elegantnim oblicima, utisak prave raskoši doma.

Arkada
Masivnost hrasta za toplinu intimnosti. Savremene linije dodaju elegantnu plemenitost.
 

Roma
U najsjajnijem dizajnu i oblicima trešnjinog drveta utemeljena je želja za savršenstvom. Svojim vrhunskim oblikom i obradom ova kuhinja uverava i najzahtjevnije tragače idealnog suživota, prestiža i intimnosti doma.
 

Aida
Nežna boja i kruti oblik združuju želje savremenosti s privlačnim slikama prošlosti. Kuhinja, koja svojom bojom miriše na vanilu, iznenađuje svetlošću, neusiljenim rustikalnim završetcima i elegantnim staklima.
 

Alpina
Prva zadovoljstva posedovanja vlastite kuhinje menjaju se u raskoš prijatnih doživljaja dok prvobitna nežnost smrekinog drveta s vremenom poprima zlatnu patinu šarma.
 

Gala svetli hrast
Polukružni motivi, promišljene kombinacije vodoravnih i horizontalnih linija rasta drveta, prijatne zaobljenosti i masivni završeci, združuju najbolju kuhinjsku tradiciju s izazovima sadašnjosti.
 

Zarja tamni hrast
Lepota drveta silnog drveća unosi u kuhinju odjeke prirode i tradicije.