Henkel - Somat

Kuhinja Gorenje - Familiar

Pouzdanost. Kvalitet. Poverenje.

Potrebno je puno gledanja oči u oči kako bismo saznalii ne samo to kako jedan drugoga vidimo već i to šta nas zbližava, šta nas veseli, šta volimo i čime možemo iznenaditi jedan drugoga. Osećaj pouzdanog trajanja je osnova svim bezbrojnim razigranim kombinacijama. Omogućavaju ga promišljene pojedinosti, nijanse boje, sve te male stvari koje se mogu upotrebiti na bilo koji nama poznati način. Pa i onda, kada te u njoj okružuju na prvi pogled tako poznati predmeti, u kuhinji ima dovoljno mesta za verovanje u vlastite instinkte i snagu.

Lira wenge
Šarmantna tamnoća hrastovog furnira u društvu s belim elementima stvara prijatni domaći prostor. Dosetljivo osveženje su police u funkciji odlaganja i rasvetnih tela.
 

Lira beljeni hrast
Hrastovo drvo je u svojoj beljenoj izradi još prijatnije. Njegova prirodna lepota dobija prave naglaske u kuhinji u kojoj prostor oživljava njegova neuobičajena kombinacija horizonatlnih i vodoravnih linija.
 

Livia javor

Boja javora u društvu s razigranim kombinacijama ručki zaokružuje svetli kreativni prostor prepoznatljivog značaja.
 

Prima javor
Svetlini javorovog drveta i furnira možete s plavim policama dodati malo boje. Zaobljene linije, privlačna izrada vrata različitih elemenata i promišljeni izbor ručki ostavljaju utisak raskoši.
 

Mina bukva
Toplina bukovog drveta najavljuje udobnost a izbor drveta naglašava eleganciju. Kombinacije sa belim vratima omogućavaju vašu sopstvenu izražajnost. zaobljene ivice pozivaju da ih dodirujete.
 

Lorena javor

Glatka zaobljenost svetlih javorovih površina unosi u ovu moderno dizajniranu kuhinju poseban osećaj prijatne mekoće.
 

Talia cappuccino/magnolija
Nežnom nijansom boje uspeva u društvu s toplim drvenim dodacima dočarati sećanje na mirisni cappuccino.
 

Flora žuta
Svako ko intimnost doma povezuje sa svetlošću, sigurno njome definiše i kuhinju. Nežno žuta, elegantno zelena i uvijek poželjna bela boja omogućavaju iznenađujuće kombinacije i efektne kontraste.
 

Forma vanilija
Jednostavne, glatke linije se odlično slažu sa svetlim bojama. Vrata zavode svojim originalnim upuštenim ručkama.
 

Forma zelena
Raznim dodacima možete povećati funkcionalnost moderno dizajnirane kuhinje koja u svakom novom rasporedu elemenata pokazuje drugo lice.
 

Forma bela
Elegantna vrata odražavaju kvalitet a izabrane ručke naglašavaju savremenost. Prostor, opremljen takvom kuhinjom, iznenađuje prijatnom svežinom.
 

Verona
Prijatna kombinacija beline i primesa drveta u skladu je sa željama proteklih i budućih dana.
 

Nika
U kombinaciji s dodatom opremom, koja može biti bela, javorova, bukova ili johina, sjajna ili tamna modrina vrata pretvara se u mudrost postojanja.
 

Viva
Novo nastajuće stalne promene u našem okruženju traže od nas da menjamo svoj način života. Modularna kuhinja sa samostalnim delom za kuvanje, pranje i čuvanje to omogućava mobilnošću svojih pojedinačnih sklopova i jednostavnim projektovanjem. Različitost za sadašnjost i budućnost!