Henkel - Somat


Philips baby monitor AVENT DECT SCD501/00

Philips baby monitor AVENT DECT SCD501/00

Šifra SCD501 00

Detaljnije
Žao nam je, ovaj proizvod više nemamo u ponudi.
Monitor za bebe DECT SCD501/00 pruža potpunu mirnoću, kao i sve osnovne funkcije monitora za bebe. Najpouzdanija veza sa kristalno čistim zvukom i umirujućim noćnim svetlom za vas i vašu bebu.


Automatski način rada Smart ECO za štednju energije
Jedinstveni način rada Smart ECO automatski smanjuje snagu prenosa i povećava trajanje baterije. Što ste bliže bebi, to je manje snage potrebno za savršenu vezu.


Uvek ćete znati kada je monitor u dometu i povezan
Roditeljska jedinica upozoriće vas kada je monitor izvan dometa ili kada je nivo napajanja nizak, što vam pomaže da uvek budete povezani sa bebom.


Indikatori nivoa zvuka naznačuju da se beba oglasila
Indikatori se aktiviraju kako bi naznačili nivo zvuka u sobi vaše bebe, čak i kad je isključen zvuk roditeljske jedinice.


Domet do 300 metara
Domet u zatvorenom do 50 metara, domet na otvorenom do 300 metara.


Roditeljska jedinica radi na struju ili bateriju
Roditeljska jedinica savršeno radi na struju. Ako želite dodatnu prenosivost, možete postaviti baterije kako biste bežično koristili roditeljsku jedinicu. Možete postaviti dve R6 AA alkalne nepunjive baterije od 1,5 V ili dve R6 AA punjive baterije od 1,2 V.


DECT tehnologija garantuje vezu bez smetnji i potpunu privatnost
DECT tehnologija garantuje nulti stepen smetnji od bilo kog drugog proizvoda koji šalje signale, poput drugih monitora za bebe, bežičnih i mobilnih telefona. Šifriranje podataka omogućava sigurnu i privatnu vezu i možete biti sigurni da niko drugi ne čuje vašu bebu.


Savršeno čist zvuk zahvaljujući tehnologiji DECT
Kristalno jasno ćete čuti i najmanje gugutanje ili štucanje. Tehnologija DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) garantuje vrlo kvalitetan, kristalno čist zvuk kako biste uvek mogli čuti svoju bebu.


Velikodušno vreme rada do 24 sata
Mala, punjiva roditeljska jedinica pružiće vam slobodu bežičnog kretanja do 24 sata pre potrebe za punjenjem. Međutim, to zavisi od vrste baterija koje se koriste i vremenu tokom kog se roditeljska jedinica koristi na baterijsko napajanje.


Umirujuće noćno svetlo
Beba i dalje može biti nemirna neposredno nakon što je stavite na spavanje. Umirite i uspavajte bebu toplim sjajem noćnog svetla.

 
Model Philips baby monitor AVENT DECT SCD501/00
Tip DECT monitor za bebe
Ostalo Kontrola jačine zvuka i aktivacija zvukom
5 LED indikatora
Umirujuće noćno svetlo
Domet: 50 m (u zatvorenom) / 300 m (na otvorenom)
Indikator ispražnjene baterije
Upozorenje po izlasku iz dometa

Komentari za proizvod Philips baby monitor AVENT DECT SCD501/00

Dodatne informacije
* Tehnomanija doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
** Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om. Cene proizvoda poslednji put ažurirane 13.12.2017 u 19:56